tiistai 7. syyskuuta 2021

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Niinhän se alkoi uusi viikko ja täällä kaikki päivät ovat samanlaisia. No, viikonloppuina tapahtuu vähemmän. TEHY:n ylityökielto alkoi viime viikon puolella kuulemma, ja se näkyy myös osastolla vajaamiehityksenä ja kaikenlaisena sähläyksenä. Aamuläkkeet saa moneen otteeseen pyytämällä vasta ennen puoltapäivää, vaikka siinä satsissa olisi esimerkiksi kilpirauhaslääke, joka nimenomaan pitäisi ottaa ajoissa aamulla ja ennen kuin syö mitään.

Mies toi valkoisen vaihtoyöpaidan ja unohdin tietty eilen illalla sen vaihtaa. Silkkinen yöpaita on käytännöllinenkin; sen avulla asennon säätäminen esimerkiksi sängyssä sujuu paremmin kun liu'uttelee.

Potilas ei tosin tästä poikkeamasta heitä henkeään, mutta huonoa lääkehoidon toteutusta se on joka tapauksessa.

Kuumeilu jatkuu, eli eilen lämpö nousu jo 37,8 C, mikä on harmillista. CRP oli eilen 43, joten leuassa on jokin tulehdustila. Tämä merkitsee myös sitä, että kaikki muu viivästyy.

Vettä pitäisi kitata neljä litraa per päivä, joten urakkaa siinäkin. Samaten sen jälkeisessä vessassa ravaamisessa! Varsinkin kun listalla on nesteenpoistolääke.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihanainen yöpuku sinulla. Voin melkein tuntea silkin kosketuksen. Paljon voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockmann Silk - yöpaitoja ovat. Minulla on usea eri värinen. Tuo valkinen kyllä on allekirjoittaneelle hiukan liian arka väri, sillä siinä on cokistahroja, jotka eivät oikein lähde pois.

   Nämä ovat siitä hyviä yöpaitoja, että ne on hyvä huuhtaista ja kuivuminenkin vie vain tunnin verran.

   Poista
 2. Huh, melkoinen määrä vettä juotavaksi tuo 4 litraa päivässä! Toivottavasti on vessa lähellä. Vomia edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siinä kummasti vuorokauden mittaan menee! FB:n syöpäryhmässä hukmasin, että jollakin naisella oli tavoitteena 5 l, ja sitä pidin paljona...

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!