lauantai 11. syyskuuta 2021

It Cosmetics Confidence In An Eye Cream

Vanha silmämympärysoiteeni jäi täysinpalvelleena pois käytöstä, ja hankin uuden. Vanhaa voi vain kehua, ja siitä voi lukea lisää täältä.

Halusin kokeilla vaihteksi It Cosmetics Confidence In An Eye Cream, koska kyseisen linjan tuotteisiin olen muutenkin tykästynyt.


Voide on samanlaista, paksuhkoa kuten Glamglow'n voide, mutta erona on se, että tämä imeytyy paremmin kuin Glamglow, joka jää ihon pinnalle kosteana kerroksena. Jotenkin pidän siitä kosteasta kerroksesta. Ikäänkuin iho sitä enää taritisis, ja It Cosmeticsin voidekaan ei kuivu kuin superohuena kerroksena ihan rutikuivaksi. 

Firma esittelee tuotteen kliinisistä tutkimuksesta saatua tulosta nettisivuillaan seuraavasti:

Clinically tested results!
  • 100% showed increase in hydration by average of 91%*
  • 100% showed improved skin barrier repair*
  • 86% said skin appeared refreshed and rejuvenated*
  • 77% saw improved under-eye firmness*

*Results observed in a clinical study.

N, eli osallistujamäärä, ikäjakauma jne. on kätevästi jätetty kertomatta, joten en kommentoi mitään muuta kuin, että jos N olisi esimerkiksi 100 henkilöä (kuten voisin hyvin kuvitella), ei tuloksella ole mitään voimaa, muuta kuin ehkä suuntaa antavalle päätöksenteolle, jos sillekään. Tästä syystä käytetään kai sanamuotoa "kliinisesti tutkittu/testattu", eikä kliinisesti todistettu.

Voide sisältää runsaasti mm. glyseriiniä (listan kärkipäässä), sheavoita, kookosöljyä ja skvalaania. Täällä on kammattu ainesosat tarkemmin läpi ja selitetty niiden funtioita.

Vahva suositus tälle! Voide on nyt alennuksessa esim. KICKS:issä (ei ole maksettu mainos), joten jos uuden sy-voiteen hankinta on ajankohtainen, ja tästä kiinnostuit, kannattaa kurkata KICKS:in nettisivuille.

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!