keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kevätystä ja käynti käsikirurgilla

Kävin tänään käsikirurgilla peukalonivelleikkauksen jälkitarkastuksessa, jossa selvisi, että käsi on toipunut hiukan huononlaisesti, plus että olen rasittanut sitä liikaa. Eli mihikään kahvakuulatreeneihin ei vieläkään ole asiaa, ja saikkarikin jatkuu toukokuun loppuun. Tuntuu tylsältä valittaa vaivoistaan, mutta ottakaapa opiksi  - jos tällainen paha artroosi sattuisi kohdalle, niin se pitäisi heti korjata (nykyään monet nivelet pystyy operoimaan), eikä odottaa yli paria vuotta kuten minä tein. siinä ajassa kipu oli niin suunnaton, että oppi käyttämään käsiään vajaateholla, mikä nyt sitten kostautuu heikkojen käsilihasten muodossa.

Vaihtakaa lääkäriä niin monta kertaa, että jotakin tapahtuu!

Sain siis määräyksen fysioterapiaan ja kävin myös toimintaterapeutin vastaanotolla ja sain jumppaohjeita ja mukaani purkillisen terapiavahaa. Siis sellaista silikonimassaa, joka pitää käytön jälkeen sulkea takaisin purkkiin, koska muuten se helposti "lähtee kävelemään" vaikka parvekkeen kautta naapurin riesaksi.

Varsin lieronoloista massaa, joka tuntui elävän näpeissä.
Poliklinikalla kului aika kerrankin rattoisasti, sillä toimintaterapeutti sattui olemaan vanha ystäväni, jonka kanssa ei oltu nähty jokseensakin tasan kahteenkymmeneen vuoteen :D  Näköjään tuollaisella muovailuvahalla on minuun edelleen yhtä regressoiva vaikutus kuin ennenkin, ja jumppaliikkeiden harjoittelu sujui hilpeissä merkeissä.

Oli ihanan keväinen päivä, joten kauppareissulla päätin ostaa jo kauan hiniöimäni vaaleanpunaisen ruusun harmaan talvitakkini rintamukseen. Siis vaaleanpunaisen, "inhokkivärini"! Tästä väristä en olekaan vielä postaillut analyysia, koska olen tieten tahtoen kartellut sitä  - jossain vaheessa se kuitenkin tulee ilmestymään....

Ruusun väriin sopiva kynsilakkakin piti tietty hankkia. Se on sitten jo neljäs Isadora-kynsilakkani, sävyn nimi on Glacé. Tuo toinen lakka on Kleancolor-merkkinen ihanan kitschi hilelakka nimeltään Aurora, ja sitä laitan Isadoran päälle kynsien kärkiin viistosti. Sopii harmaaseen lookiini huomenna.

Kevättyyliä! Huivi on Kenzon.
Nyt pelleilemään tuon silikonimöykyn kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!