torstai 28. helmikuuta 2013

Today I went bananas

Huoh. Toissapäivän torvelo no 1 ei ollut toissapäivänä per puh mitenkään ostamassa myymääni vaatetta, vaikka on jo niin monen monituista päivää kiusannut minua sillä prosenttikysymyksellä, jonka vastaus on selkeääkin selkeämmin sanottu myynti-ilmoituksessa. Nyt hän lähetti minulle viestin tänään kiukuten että hän on ostanut ko. tavaran ja tarvitsee sen erittäin pikaisesti ja etten ole lähettänyt hänelle maksutietoja.

Neuvoin tekemään ostotoimenpiteen uudelleen, sillä osto ei näy minun tiedoissani mitenkään. Mikähän soppa tästäkin mahtaa kehkeytyä? Ihmettelen, jos kaikki menee hyvin kaupan loppuun saakka. Raivostuttava tyyppi!!!!

Nam, löysin kaupasta suuresti rakastamiani punaisia banaaneita!
Rotaryjen kokouksen jälkeen osa meistä meni Immigrant services -infoon, jossa kerrottiin tarkemmin Expat-projektista "Innovative Services for International Talents - Easier Access to the Central Baltic Sea Region". Suosittelen vilkaisemaan! Projektissa ovat mukana Suomen lisäksi Ruotsi, Viro ja Latvia.

EU:n tasolla on olemassa projekti maahanmuuttajien integroimiseksi. Tälläkin projektilla on omat nettisivunsa, josta saa mm. tietoa, kontakteja, tietoa rahoituspartnereista ja jossa voi jakaa ideoita. Maailma on muuttumassa yhä monikulttuurisemmaksi, joten on hyvä pysyä kärryillä tuoreimmista jutuista.

Viimeiseksi täytyy vielä laittaa kuva näistä hempeä vaaleanpunaisista kynsistä, joiden lakat jo esittelinkin viime postauksessa.

Hyvin hienovaraista kimallusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!