sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Loistava silmänympärysvoide!

Nuorena tuli käytettyä paljonkin Yves Rocherin tuotteita, koska ne olivat edullisia ja ne sai kätevästi postitse minne tahansa. Mukana tuli aina jotkin pikukitschiä ylimääräisenä lahjana, joten siitäkin syystä nuo tuotteet leimautuivat halvaksi kosmetiikaksi. Halpa kääntyi myös sanaksi huono.

Aikuisena ei ole tullut mieleenkään ostaa muuta kuin kallista merkkikosmetiikkaa, kunnes....eräänä päivänä huomasin ostaneeni Yves Rocherin roll-on -silmänympärysvoiteen.

Olen aiemmin tykästynyt Garnierin kätevään roll-on -silmänympärysvoiteeseen, joten tämä tuntui kokeilemisen arvoiselta vaihtoehdolta. Yllätyinpä positiivisesti! Varsinkin meikin alla (tämä tuote lienee tarkoitettu juurikin niin käytettäväksi?) se todella siloittaa silmänalusia ja poistaa turvotusta.

Yves Rocher Cure Solutions Fatigue Fighter Smoothing Roll-on -silmänympärysvoide.

Levityspäässä on kolme ihoa hierovaa kuulaa.

Itse voide on vihertävää ja ohutta.

Tässä suoraan iholle vedettynä - se kuivuu kyllä värittömäksi, tai ainakaan minä en huomaa värieroa iholla kun se on kuivunut.

Tässä yhteydessä on sanottava, että edullinen hinta ei todellakaan takoita huonoa tuotetta, joten suosittelen kokeilemaan!

Päivitys: Näköjään muutkin ovat huomanneet tämän silmänympärysvoiteen, eli lisää siitä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!