torstai 7. maaliskuuta 2013

Maaliskuun Livbox

Maaliskuun Livbox tuli tänään. Hiukan uusia merkkejä mukana, minulle uusia siis. Mukana oli Ziaja-merkkinen Vuohenmaito-päivävoide, Burt's Bees -käsivoide, Ma Provence -merkkinen palashampoo (nämä ovat käteviä matkoilla!), Primavera -merkkinen Inkivääri & Lime -suihkugeeli ja Laveran nestemäinen rajauskynä.

Näistä lisää käyttökokemuksia myöhemmin.


Taas on palattu limenvihreään somistukseen.
Edit: Suihkugeeliä jo kokeilinkin; oli sellainen hiukan kreemimäinen ulkonäöltään, ihan juoksevaa kyllä. Tuoksu oli aika ärhäkkä, joten pidin siitä itse asiassa kovastikin. Todellinen aamunavaaja!

4 kommenttia:

  1. Jep primavera herätti :D en kyllä illalla pesisi itseäni sillä, tuoksu oli aika voimakas, jopa voimakkaampi kuin mitä normaalisti ostaisin. Silti pidin tuotteesta. Palashampoosta tykkäsin tosi paljon, jopa muut meidän perheestä piti siitä (jopa markkinavoimien uhrit = teinit pitivät tuotteesta ja pyysivät ostamaan lisää)

    nina

    VastaaPoista
  2. Paketissa ollutta palashampoota en ole vielä kokeillut. Yleensäkin pidän palashampoita todella kätsyinä, ja käytössä onkin jatkuvasti ollut Lushin Ultimate Shine -pala, jolla saa kauniin kiillon hiuksiin. Ainoa negatiivinen puoli näitten käöytössä on se, että käytön jälkeen ne pitää kuivattaa jollain tavalla ilmavasti, etteivät ne liiskaannu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tämä palashampoo olikin oikeasti suunniteltu, se reikä on ihan tarkoituksella, sen voi ripustaa koukkuun siitä reiästä (netissä oli kuvia oikeaoppisesta ripustuksesta jotka löysin kun etsin missä tuotetta myydään) Ei varmaankaan minkään tavisinsinööri miehen ajatus ;)

      Itsekun en ollut kokeillut palashampoota koskaan, olin todella yllättynyt miten hyvin toimi. Kovasti olin halunnut jo kokeilla mutten tiennyt mistä tilaisin (ei täälläpäin sellaisia myydä kaupoissa ;) ja kenen tuote olisi hyvä. Minulla on kuten mieheni kauniisti ilmaisee hevosenharja, eli melko paksut ja karkeat hiukset höystettynä harmailla. Vaikeaa löytää shampoo ja hoitis mikä ei "lätsäytä" hiuksia päänahkaa nuolemaan. Sain ilmavat ja kuohkeat hiukset tällä ja kiilsikin kauniisti auringon valossa :)

      nina

      Poista
  3. Sepä hyvä! Kuulostaa muutenkin minun shampooltani, minullakin on paksu ja raskas tukka, vaikka sitä kuinka ohennussaksilla kampaaja ohentelisi. Tuo mainitsemani Lushin shampoopala on myös kokeilun arvoinen, Lushin verkkokauppa myy.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!