sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Urban Decay Sparkly Sweet Body Balm

Tei vartalovoideinventaariota varastossani ja löysin tällaisenkin hauskan ja tuoksuvan (myös maistuvan!) vartalovoiteen. Ihan ensisilmäyksellä se näyttää ihan kuin meikkivoiteelle levittimineen, mutta se ei kuitenkaan ole värillistä. Hiukan se kuitenkin sisältää hienoisia kimallehiukkasia, mutta ei mitenkään häiritsevästi, sillä partikkelit ovat todella pieniä.

Ihan kuin meikkivoidetta, mutta lopputulos on iholla väritön. Kimallettakin on hienoisemmin kuin kuvasta luulisi.
Nämä vartalovoiteet ovat nimetty drinkkien mukaan, ja toden totta, tuossa minun purnukassani on todella selkeä rommin ja mantelisiirapin tuoksu! Tässä Mai Tain ohje:


Aineet

Mmmm, ja siltä se maistuukin...tosin purkin alapuolella on muistutus siitä, ettei se ole ruokaa. Paitsi että nämä voiteet todella tuoksuvat herkullisilta, ne ovat myös kauniissa purkeissa ja valittavana on Mai Tain ohella Cosmopolitan ja Pina Colada. Suomestahan näitä ei saa, mutta jos olet tuoksutettujen vartalovoiteiden ystävä, poimi purkki talteen jos ulkomailla tähän törmäät.


Kiva ja herkullisen tuoksuinen (makuinen!) vartalovoide!

PS. Nettihuutokaupoista tätä voidetta näköjään löytää kohtuuhintaan, koska Suomessa ei mikään taho merkkiä myy.

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Löysin blogisi ihan äskettäin kun lueskelin Ostolakossa-blogin kommentteja, joissa olit kommentoiut Neulashin käyttöä. Kommentistasi sain käsityksen, että suhtaudut varovaisen järkevästi kosmetiikkaan / mahdollisiin hormonihäiritsijöihin. Etkö välttele tällaisia synteettisiä kosmetiikkatuotteita sitten? Tuntuu, että leiri on kahtiajakautunutta: joko kaikki synteettinen on supervaarallista tai sitten kaikki mitä ostaa voi on turvallista. On vaikea löytää sitä kultaista keskitietä! Itseäni lähinnä huolestuttavat esim. hajuvedet, jotka ovat toki täysin turhia mutta ah, niin ihania! En vielä ole ehtinyt selailla blogiasi paljon, ehkä oletkin jo aiheesta kirjoittanut, mutta olisi ehdottomasti mielenkiintoista kuulla ajatuksiasi! Järkeviä kommentteja ei aiheesta liikaa löydy! :)

    Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi!

    VastaaPoista
  2. Olen tehnyt pitkän uran lääketutkimuksessa, joten suhtaudun kaikkiin kemikaaleihin pienellä (tai suuremmalla) varovaisuudella. Olen myöskin sitä mieltä, että altistusaika on iso tekijä, joten mitä nuorempana alkaa liikoja kemikaaleja rajoittaa, sitä parempi. Olen itse sairastanut syövän kahteen otteeseen, ja ikää on kohta 52 vee. Minulla on oma teoriani näitten syöpien synnystä, ja se teoria liittyy kemikaaleihin, sillä kumpaakaan tunnetuista rintasyöpägeeneistä minulta ei löytynyt.

    Kyllä minullakin on tavallaan ristiriitainen olo kosmetiikan käytön suhteen, ja maalaisjärkeä yritän käyttää ja vähintäänkin rajoittaa niitä riskialttiimpia tuotteita. Kyllä se jonkinlainen kultainen keskitiekin löytyy, kunhan oppii tietämään asioista enemmän ja todellakin käyttää maalaisjärkeä.

    Kiva kun eksyit tänne lueskelemaan, tällä on jonkin verran aiheesta asiaa, todellakin!

    Tästä kahtiajaosta taitaa olla ihan aihetta omaksi postauksekseen, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!