tiistai 12. maaliskuuta 2013

Posetusta

Tänään tein jotakin sellaista, joka olisi oikeastaan pitänyt tehdä jo liki kaksi vuotta sitten kun täytin tasavuosia. Kävin nimittäin oikein valokuvaajalla. Voi vaan sanoa, että olipa hikiset pari tuntia!

Olen aina luullut, että mallin hommat sujuvat joiltakin kuin luonnostaan, mutta ei, se on pitkällisen harjoittelun tulosta. Näkeehän sen noista TV:ssä tulevista huippumallinhakuohjelmistakin. Tässä muutamia videoita, joista saa hiukan vinkkejä:




Toinen ongelma oli meikki. Juutuubista ja yleensäkin netistä löytyy kaikenlaisia neuvoja  - ja näköjään ihan hirveästi ristiriitaisia sellaisia.

Yksi hyvä pointti on varmaan se, että mekaanisen aurinkosuojan sisältäviä, esim. BB-voiteita ei kannata käyttää, koska ne heijastavat valon omituisesti pois iholta. En osaa sanoa, miten homma näkyy kuvissa, mutta tähän liittyen myöskään helmiäistä sisältäviä meikkivoiteita ei suositella, koska ne pullistavat piirteet. Tässä hyvä esimerkki:


Kuvassa on hiukan muutenkin omituiset meikkivärit valittu... Pään asento on myös epäedullinen; leuan pitäisi olla alempana ja eteenpäin, niin tämänkin mallin kaksoisleuka olisi ollut armeliaamman näköinen.

Jokatapauksessa, kannattaa käyttää mattoja meikkejä ja minä päädyin tekemään suhteelllisen tavallisen arkimeikin, mikä ainakin itse tehdyissä "koekuvauksissa" päivänvalossa näyttikin olevan OK  - studiolla myös kuvaajan mielestä. Katsotaan sitten, miltä lopputulos näyttää kun saan kuvat tarkasteltavakseni viikon päästä.

Pikainen tsekkaus meikkipohjan sävystä ulkovalossa ennen meikin viimeistelyä. Tähän paistoi aurinko suoraan, minkä huomaa silmien siristelystä. Poskipunaa ei ainakaan ole liikaa, eikä se ole liian ruskeaa, kuten ylemmän kuvan mallilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!