torstai 21. maaliskuuta 2013

Keskivartalon laihdutusta

Huomasin, että iHerb myy tällaista tuotetta:

Rebody Safslim

Aika erikoista, että luvataan 100% tyytyväisyys, tosin myynti-ilmoituksessa alempana mainitaan, että tuotetta käytetään vähäkalorisen dieetin ja liikunnan lisäksi. Kuitenkin esimerkiksi monilla postmenopausaalisilla naisilla (ja yleensä miehillä) rasva kertyy aika tiukasti keskivartaloon, joten se pisti lukemaan tekstin loppuun.

Käännänpä vapaasti valmistajan/markkinoijan sivuilta: "Korkean linoleenihappopitoisuuden omaavan saffloröljyn on todettu vähentävän vatsarasvaa, pitävän hyvän (HDL) kolesterolin normaaliarvoissa ja lisäävän rasvaa polttavan hormonin adiponektiinin määrää, mikä auttaa kalorien prosessoinnissa. Tulokset on saatu Ohion yliopiston kaksoissokossa crossover-tutkimuksessa, jossa tutkittavana oli 55 postmenopausaalista, ylipainoista, korkeasta verensokerista kärsivää naista. Tutkimuksessa vertailtiin korkean linoleenihapon saffloröljyn (HLA) ja  konjugoidun linoleenihapon (CLA) vaikutuksia. Tulokset olivat huomattavat.

Tutkimuksessa todettiin keskimäärin 6,3% vähennys keskivartalorasvan määrässä ja keskimäärin 20,3% lisäys adiponektiinin määrässä. HLA osoittautui paremmaksi sekä vatsarasvan, että adiponektiinin suhteen. CLA taas ei osoittanut merkittäviä muutoksia kummankaan suhteen."

Tuotteelle on haettu patenttia.

55:n tutkimushenkilön tutkimus ei ole järin suuri, mutta antaa suuntaa. Tutkimuksesta ei ole kerrottu sen enempää kuin mitä käänsin, mutta suuntaa antava. Kiinnostava juttu kuitenkin, kaikenkaikkiaan.

Koska patenttia on haettu, minua kiinnostaisi, miten tämä eroaa tavallisesta saffloröljystä. Ilmeisimmin kuitenkin jotenkin?

Tuoteseloste kuitenkin takaa sen, että tätä öljyä käyttäessa ainakin iho tulee voimaan hyvin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!