keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Gourmet-kosmetiikkaa

Olen nyt höpöttänyt aikalailla kosmetiikasta (se kevät, se kevät...), mutta pitää vinkata teille vielä yksi paikka, josta saa ihanan tuoksuista vartalonhoitokosmetiikkaa ja EDULLISESTI. Tai siis no postikulut eivät olleet niinkään edulliset (Ns. flat rate 14,50 e esim. Suomeen), mutta kerääpä kaikki kaverisi ja tehkää yhteistilaus, niin postikulut saa jaettua. Paketti tuodaan ovelle, sen voi maksaa verkkopankissa tilisiirrolla (plussaa!!!) ja mikä parasta, minunkin n. 14 euron postimaksuuni mahtui kilokaupalla tavaraa.

Kyseessä on siis merkki nimeltä Fruttini. Tietääkseni tätä ei Suomesta saa. Kun avaat tuon linkin, niin verkkokauppaan pääsee kaksoisklikkaamalla yhtä noista alhaalla pyörivistä kuvista (Online Shop). INCI-listat ovat hyvin näkyvillä ja näitä tuotteita ei testata eläimillä.

Minä pidän noista yhden euron (kyllä, 1 e) body sorbeteista, jotka tekevät ihon pehmeäksi ja tuoksuvat pitkään.


Kolmen sortin sorbettia a 150 ml; ylhäältä Pineapple-Prosecco,  Lychee-Vanilla ja Lime-Mint.

Sorbetti on varsinkin kesäkuumilla ihana viilentäjä. Se on kuin vaahtoa, joka hälvenee iholta nopeasti ja aineen saa helposti hieraistua ihoon.


Kuvan ottaminen oli hiukan haastavaa, sillä niin nopsaan vaahto hävisi  - kuten sorbetti sulaa!  Levitystapa on kyllä kätevä.

Käykääpä nettisivuilla vilkaisemassa. Jos hiukankin tykkää herkullisesti hajustetusta "gourmet-kosmetiikasta", niin näitä kannattaa kokeilla!

4 kommenttia:

  1. On Fruttiinia ollut marketeissa myynnissä (ainakin osa tuotteista) joulun aikaan on paketoitu lahjapakkauksia cittareissa, kaiketi sokkaritkin ovat kyseistä tuotetta myyneet... Ihana tuoksu :) Hinta tosin taitaa olla tilaamalla paljon halvempi.

    Ah niin, kävin tänään Life myymälässä jossa bongasin Flow-merkkisen (suomalainen) palashampoon hyllyllä hintaan 7 €, saat arvata nappasinko yhden ihan vain kokeeksi ;)

    Ja kyllä kosmetiikasta vähän voikin höpöttää, tosin olen kalalaatikkoja katsellut "kuolan valuessa suupielistä" taitaa täytyä tehdä itsekin.

    -nina-

    VastaaPoista
  2. Kas, kiitos tiedosta, ei vaan sitten ole sattunut silmään (tosin ainakin joulua ennen ja muina ruhka-aikoina en todellakaan halua shoppailla tungoksissa)! Tuolla nettiputiikissa ne ainakin vaikuttivat edullisilta, joten tuota mahtavaa, tänään ovelle tuotua lootaa vastaan nuo postikulut tuntuvat aika minimaalisilta. Tilailen sieltä varmaan jatkossakin.

    Flow onkin ihan minulle outo merkki, pitääpä hiukan googlailla... Lushin shine bar on tosin edelleenkin luottotuotteeni, mutta voihan sitä jossain välissä kokeilla jotakin muutakin :D

    VastaaPoista
  3. Niin tilaaminen netistä on IHANAA! pientä postimaksua vastaa joku tuo tavarat kotiin, minunkin tapauksessa joudun ajamaan vähintään 20 km lähimpiin marketteihin ja selektiiviputiikkeihin, eli postarit on halpa hinta. Minä olen aina epäluuloinen, luulen jonkun toisen tuotteen olevan vielä parempi kuin mitä tämä juuri nyt käyttämäni (joka kuitenkin yleensä on ihan toimiva) Kai se on kokeilun halua ;) Ja olet ihan oikeassa joulun alusaika on kamalaa käydä kaupoissa, ajoitan omat toimintoni päivään tai viikonloppuna n. 1-3 väliseen aikaan joka jostain syystä ainakin meilläpäin on hiljainen hetki.

    On siinä netistä tilaamisessa haittojakin... tilasin 3+1 päiviltä tykkäämäni We Care Iconin huulikiiltoja (maksoivat alle 2 €) minulla kun tuppaavat häviämään nämä tuotteet. Ajattelin sitten kokeilla jopa oudohkojakin sävyjä (joita en ole kaupoissa nähnyt) Vasta paketin tultua perille keksin mitä se magic nimen edessä tarkoittaa... oli lilaa ja vihertävää kiillehippusia huulikiillossa ja paljon, eikä todellakaan näytä kauniilta aikuisen (40v) naisen huulilla :D

    -nina-

    VastaaPoista
  4. Niin, se on niin helppoa ja postimies on hiukan kuin joulupukki :D

    Tuo on kyllä tylsää kun/jos summanmutikassa joutuu tilailemaan jotakin, jonka väristä ei voi varma, eikä sitä voi kokeilun jälkeen palauttaa :(

    Ostan paljon kosmetiikkaa eBaysta (tähän heti varoituksen sana: kaikki siellä myytävä ei aina ole aitoa ja esim. kiinalaisiin myyjiin suhtaudun erittäin varovasti) ja esim. korealaisen kosmetiikan kanssa on sikäli kiva juttu, että eBaysta voi tilata parilla taalalla näytteitä (tai minikokoja), joista voi kokeilla jonkin BB-voiteen tai muun toimivuuden ennenkuin investoi täysikokoisen tuotteen. Minusta todella hyvä käytäntö.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!