lauantai 6. huhtikuuta 2013

Huulipuna, joka PYSYY!

Lupasin taannoin kirjoittaa pienen katsauksen huulipunasta, joka todella pysyy. Itseasiassa tässä on nyt testattu kahta huuliväriä, jotka molemmat ovat mielestäni aika hyvin huulilla pysyviä. Olen valinnut molemmista samankaltaiset sävyt.

Allaolevissa kuvissa siis vasemmalla Covergirlin Outlast Lipstain (väri Teasing Blush 415), ja oikealla LipInk väri Guava. Molempia löytyy eBaysta ja LipInkiä voi myös tilata heidän omalta nettisivultaan.


Covergirl ja LipInk. Covergirlin putkilossa on sivellinlevitin ja LipInkillä taas vaahtomuovipäinen levitin, jollainen on usein huulikiiltoputkiloissa.

Lähtötilanne: Molempia on laitettu yksi kerros. LipInkin tuotetta voi kerrostaa, joten väri tulee peittävämmäksi ja kirkkaammaksi.

Tässä kuvassa on sormella pyyhitty viivojen alaosasta oikealta vasemmalle, ja yläosassa vasemmalta oikealle. Covergirl näyttää hiukan levinneen, mutta LipInk on säilynyt ihan selvärajaisena.

Tässä kuvassa on hierottu voimakkaasti sormin koko aluetta.

Tässä vielä sen jälkeen, kun väri on yritetty poistaa paperinenäliinalla hankaamalla.

Youtubesta löytyy montakin esittelyvideota, tässä yksi kattavimmista.

LipInk on näköjään luomu, vegaaninen, luonnollinen ja kosher-tuote, eikä niitä ole testattu elämillä. Merkillä on muitakin meikkejä, mutta tähän mennessä olen itse kokeillut vasta tätä huuliväriä ja sen myös hyväksi havainnut. Kannattaa tilata aloituspakkaus, sillä siinä on mukana hyvät ohjeet ja myös poistoainetta, vaikkakaan LipInk ei ole mikään TÄYSIN pysyvä huuliväri, eli sen saa kyllä ajan myötä pois ilmankin.

4 kommenttia:

  1. Lueskelin netistä LipInkin sivua, siellähän luki ettei tuote ole yhteensopiva huulirasvojen, huultenrajauskynien yms minkään muun huulille suunnatun tuotteen kanssa ja samalla tuli mieleen se Max Factoryn Lipfinity (ei se tussi vaan se jossa oli lakka ja huulirasva/-kiilto samassa paketissa) Miten tämä tuote eroaa siitä? Siis RAKASTIN Lipfinityä, mutta sillä oli yksi huono puoli, jos söit jotain rasvaista... Ei ollut kaunista katseltavaa, tuote kesi itsensä pois tosin kamalan näköisesti. LipInkillähän on aloituspaketti näköjään jossa on poisto tuotekin (ja päälyskiilto) Lipfinityä muistan poistaneeni vedenkestävän silmämeikinpoistoaineella tai öljyllä riippuen kuinka kuivat huuleni olivat.

    -nina-

    VastaaPoista
  2. En ole kokeillut tuota mainitsemaasi Max Factorin Lipfinityä, mutta ainakaan minulla ei LipInk ole kesinyt pois kuvaamallasi tavalla.

    Sitä en tiedä, mitä tapahtuu, jos LipInkiä kokeilee esim. jonkun muun merkin huultenrajauskynän kanssa... Ainakaan käden päälle äkkiseltään kokeiltuna se ei tossahda liekkeihin tai mitään muuta katastrofaalista :D

    LipInkin levitin tekee mielestäni (ja näkeehän sen noista kuvistakin) ihan tarkan rajan.

    Minulla on muuten vasta aloituspakkaus käytössä, ja se näkyy olevan iaka riittoisaa. Tilaan varmaankin lisää kun se loppuu, ja paremman värin, tämä on liian pinkihtävä minulle - valitsin sen hiukan summanmutikassa.

    VastaaPoista
  3. "Tossahda liekkeihin" Ihana :D Eli selitin huonosti (ylläri ;) mutta siis sanot ettei LipInk lähde joutuessaan rasvojen tai öljyjen kanssa sellaisina inhoina lämpäreinä pois?

    Olisin muuten Guavan olettanut ainakin nimenperusteella olevan johonkin koralliin viittaava...

    -nina-

    VastaaPoista
  4. Juu, ymmärsin kyllä ;-)

    En ole kokeillut sitä rasvaa tirskuvien grillimakkaroiden ja ribsien kanssa (siis sellaisia syöden), mutta ns. normaalin ruoan kanssa en ole huomannut mitään rispaantumista.

    Guava on tosiaan sellainen pinkki, suhteellisen neutraali sellainen, ei siis mitenkään "sävyä Tuksu" tai muuten räikeä.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!