sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Messuilua

Päädyin tänään kahden ystävättäreni kanssa naisten hömppämessuille, jonne mennessä olin jo päättänyt, etten osta mitään. No arvaahan sen, miten siinä kävi...

Kaikista hauskin juttu oli aurakuvaus! Mulla on kuulemma "herkän ihmisen aura". Siinä olikin sitten hauskaa näitä kuvia vertaillessa, kavereillani kun oli ihan eri värikirjo kuvissaan kuin mulla!

Tässä puolikas kuvasta. Minulla oli takki päällä, siitä noin muodoton hahmo :D
Tämä kuvahan siis pitää säästää ja kuvauttaa itsensä vaikka ensi vuonna samoilla messuilla, ja sitten verrata tuloksia. Muistan lukeneeni joskus 70-luvulla, jolloin kaikkea muutakin New Age -juttuja harrastettiin, että aurakuvausta oli oikein tutkittukin jossain silloisessa Neuvostoliitossa, mutta en muista mihin konkluusioon asiassa oli tultu. Jokatapauksessa hauska juttu tämä!

En ole ennen käyttänyt Bellápierren kosmetiikkaa, mutta nyt oli niin hauska virolainen meikkaaja-myyjätär, joka laittoi meidän pärstämme kuntoon ja sai myytyä satojen eurojen arvosta meikkejä meille. Minä tosin ostin vain poskipunan ("messutarjous, VAIN 40 e"!!!!). Oli aika hyvä nudehko väri. Mineraalimeikkejä minun varastoistani kyllä sitten muuten löytyy (Bare Minerals, LilyLolo ja jotakin muutakin), joten sellaisen ostoon en haksahtanut.

Pyysin vilkasta myyjää tekemään minulle silmämeikin sellaisilla väreillä, joita en normaalisti käytä, ja hän valitsi mustan, valkoisen ja kalpean vaaleanpunaisen(normaalisti käytän lilan tai ruskean/nudesävyjä), ja se olikin aika räyhäkkä smoky eyes. Pitäisi opetella tekemään sellainen itsekin. Luomivärejä kyllä varastoista löytyy! Pahus kun en muistanut ottaa siitä kuvaa, koska kuukahdin petiin heti kun pääsin kotiin.

Ihan uusi merkki, väittävät, että mineraalimeikeistä se puhtain.
Hiukan pinkihtävää vaihteeksi. Käytän yleensä maanläheisiä värejä, eli käytännössä  bronzeria.

Uusi tuttavuus oli australialainen Botanical Extracts, ja siitä sai vitosella mukaansa kuuden stepin minipullot. Ostin kaksi pakkausta, toisen sekaiholle, toisen herkälle couperosa-iholle.


Ihan uusi merkki minulle tämäkin! Ei sisällä mitään parabeeneja, sulfaatteja sun muita haitallisia aineita.

Tässä ohjeet ja pakkauksen sisältö.
Erikoista näissä tuotteissa oli se, että tarvitaan esipuhdistaja (Cleanser Prep), jonka jälkeen puhdistus (Cleanser) ja sen jälkeen ei kasvovettä, vaan kuten aasialaisissa sarjoissa "essence", eli suihkutettava Regenerator, jonka jälkeen kosteusvoide.

Sen jälkeen seerumia ongelmakohdille ja aika-ajoin puhdistuksen jälkeen ja ennen Regeneratoria naamio.

Kun käyttää näitä tuotteita, ei pitäisi käyttää mitää muuta (meikki tietty OK), koska yhteensopivuus ei ole varma. Noh, kokeillaan!


Yksi positiivinen puoli näissä tuotteissa oli se, että ne olivat hyvin hygieenisesti pakattuja. Voidepurkitkin toimivat pumppusysteemillä, joten sinnekään ei joudu sormista mitään pilaantumista nopeuttavia likoja. Myös aasialaisessa kosmetiikassa olen huomannut saman pakkaustavan, jonka soisi leviävän muuallekin maailmaan.

Siinähän ne rahat menivät ja viimeisillä killingeillä piti vielä poistuessa ostaa ulkoa teltasta muurikkalettu hillolla ja kermavaahdolla :D

Huomioikaa muuten jos ostatte jotakin kosmetiikkaa messuilta ja kiireen keskeltä, että tarkistatte saavanne avaamattomat ja sinetöidyt purkit! Ystävilleni myytiin osin käytettyä Bellápierren kosmetiikkaa ja minun toinen Botanical-pakkaukseni oli auki ja siinä luki "Testerit". Saavat lähettää minulle uuden, kokonaisesta kun olen maksanut, eikä ole mitään tietoa paljonko näistä pulloista on jo käytetty. Laitoin jo meiliä putiikkiin.


Siinä hulinassa emme huomanneet penkoa käteen annettua kassia ja tarkistaa tuotteitten koskemattomuus.
Ostin myös joitain hiustuotteita (hain itse asiassa kosteussuojasuihketta, mutta eihän sellaista löytynyt, pitää taas tilata Joicoa jostakin maan ääristä), mutta niistä lisää myöhemmin.

3 kommenttia:

  1. Bellapierrehän on vanhahko yritys, Suomessakin ollut vuosia. Itsellä jäänyt vähemälle käytölle, hinnat kun pyörivät liki Jane Iredalen ja YB hinnoissa... Ihan hyviähän ne yleensä on :)

    Mutta nyt tämä aurakuvaus, mitä värejä sinä sait? aurat ovat mielenkiintoisia, se aurakuvaus taas... noh en tiedä millaiset laitteet olivat, skepsiksellähän on selitys asiaan miten se onnistuu, mutta tosiasiahan se on, toisista ihmisistä hehkuu tietyt värit.

    -nina-

    VastaaPoista
  2. ja korjaan itse itseäni, joo en katsele kuvia kovinkaan hyvin ;)

    -nina-

    VastaaPoista
  3. No tässä nyt jotakin tulkkintaa, värit tosiaan näkyvät kuvassa (poistettu puolikas ei eronnut kuvassa olevasta):

    Turkoosi
    Dynaaminen olemisen laatu, voimakkaan energinen persoonallisuus, kyvykäs projektoimiseen, vaikuttaa muihin.

    Ihmiset, joiden aurassa esiintyy vahvasti turkoosia, voivat tehdä vaivatta monta asiaa yhtä aikaa ja he ovat hyviä organisaattoreita. He tylsistyvät, jos heidän täytyy keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan.
    Ihmiset rakastavat pomoja, joilla on turkoosi aura, koska kyseiset pomot selittävät päämääränsä ja vakuttavat tiimiinsä sen sijaan, että latelisivat heille vain vaatimuksia ja keskeyttäisivät tiimin työt koko ajan.

    Turkoosi ajatus on ajatus orgainisoinnista ja muihin vaikuttamisesta.

    Vihreä
    Rentoutuneisuus, muuntuva energia, luonnollinen parantamisen taito.

    Kaikilla luontaisilla parantajilla tulisi olla vihreä aura. Ihmiset, joiden aurassa esiintyy voimakkaasti vihreä väri ovat synnynnäisiä parantajia. Mitä voimakkaampi vihreä, sen parempi parantaja.

    Vihreän auran omistajat rakastavat puutarhanhoitamista ja yleensä heillä onkin "vihreä peukalo" - he saavat minkä tahansa kasvamaan.

    Hyvin voimakkaan vihreän auran omaavat henkilöt ovat hyvin rauhallisia ja rentoutuneita.
    Vihreä ajatus on rentoutumisen tilan ja parantamisen ajatus.

    Keltainen
    Ilo, vapaus, kiinnittymättömyys, elinvoimien vapaus tai vapauttaminen.

    Keltaisen auran ihmiset ovat täynnä sisäistä iloa, hyvin älykkäitä ja he eivät kiinnity mihinkään. Keltainen halo pään ympärillä kertoo henkisestä kehityksestä. Se on kertoo henkisestä opettajasta, eikä sinun tulisi ottaa henkisiä opetuksia vastaan keneltäkään, jonka pään ympärillä ei säteile keltaista auraa. Buddhalla ja Jeesuksella keltainen päänhalo jatkui aina käsivarsiin asti.

    Keltainen aura syntyy siitä, kun Kolmas Silmä on aktivoitunut ja toimii voimakkaasti (Kolmannen Silmän toiminta voi näkyä myös violettina hehkuna otsassa). Ihmiset, jotka ovat hyvin henkisiä/pitkällä henkisellä tiellä, stimuloivat Kolmatta Silmäänsä koko ajan, sillä heillä on jatkuvasti spiritualistisia ajatuksia. Kun Kolmas Silmä aktivoituu erittäin voimakkaasti, keltainen halo ympäröi sitä koko pään alueelta.
    Keltaiset ajatukset ovat joka hetkisen ilon ja tyytyväisyyden ajatuksia.


    Violetti
    Edustaa spirituaalisia ajatuksia. Violetti ei koskaan ole hallitseva auran väri. Se ilmaantuu auraan ainoastaan väliaikaisina "pilvinä" tai "liekkeinä", edustaen näin todellisia spiristuaalisia ajatuksia.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!