torstai 25. huhtikuuta 2013

Kynnet, kynnet...lomakynnet

Viime aikoina olen postaillutkin muutaman jutun kynsistäni, jotka kuten sanottu kasvavat kohinalla, mutta liuskoittuvat ja lohkeilevat sitä mukaa kun kasvavat. Nailtiquestin proteiinilakat ovat finaalissa, enkä ole saanut tilattua lisää, eikä mikään muu kynnenkovettaja todellakaan auta niin hyvin.

Alkaa hiukan kyllästyttämäänkin tämä lakkarumba, joten päädyin kokeilemaan Nailenen Sensationailsia, johon tutustuin jo vakkarikauneushoitolani pikkujouluissa. Vuosia akryylikynsiä käyttäneenä ajattelin ensin, että eeeeeiii...., mutta kyllä tämä alituinen viilaaminen ja lakkaaminenkin alkaa nyppiä.

Kyseessä on siis sellainen tuote, jolla saa ainakin pariksi viikoksi kestävät kynnet itse laitettuna ja helposti. Nyt kun ekaa kertaa kokeilin, voin vain sanoa, että kannattaa seurata ohjeita, ja muistaa, että ennen LED-uunia lakka on vielä muovattavaa, joten esim. kynsinauhoille levinneen lakan saa kuopautettua appelsiinipuutikulla pois.
Mutta eipä mennä asioiden edelle. Aloituspakkauksessa on putsari, primeri, yhdistetty alus- ja päällyslakka, viila, nukkaamattomia tuffereita, värilakka ja uuni. Kynnet putsataan, karhennetaan viilalla hiukan, putsataan pöly pois ja laitetaan primeri.

Sitten aluslakka - minuutiksi uuniin (LED-lamppu on ajastettu minuutiksi), värilakka ja uuniin, ja päällyslakka ja taas uuniin. Lopuksi kiilloitus putsarilla.

Olikin aika helppo juttu. Hiukan tosin joutui ekakertalainen kieli keskellä suuta värkkäämään, mutta kun laitan toisen kerran niin jo muistan järjestyksen ja sen, missä järjestyksessä sormet laitan (ensin etusormesta pikkurilliin, sitten vasta peukku tai peukut, sitten toinen käsi).

Ihan hyvältä näyttää!
WalMart myy värejä $8-9 pakkaus, mutta aloituspakkaus uuneineen kannattaa ostaa sieltä, mistä ei tule ulkomaan postikuluja. Värejä löytyy....
Uskon, että tämä oli ihan hyvä ostos, sillä vaikka joskus on kiva pipertää erilaisia kynsiä, niin toisinaan on taas hyvinkin helpottavaa saada edullisesti ja pienellä vaivalla kauniit kynnet, joiden kanssa ei tarvitse joka välissä olla puuhailemassa lakkausta tai lohkeiluja korjaamassa.

8 kommenttia:

 1. Halpa-Hallit myyvät näitä ihan Suomessa, joitain muitakin näitä oli jotka myyvät tätä, joka kerta tekisi mieli, sitten tulee se ajatus, entäs se poisto joka ei ole ihan niin hauskaa ja en voi parin päivän päästä päättää haluavani toisen värin. Silti tekisi kovasti mieli... kerro miten ovat kestäneet :)

  Kynnen kovettajissa ja aluslakoissa on eroa! Minulla on kovat ja liuskottuvat kynnet. Noh menin sitten buumiin mukaan ja ostin Essien profiiliin sopivan tuotteen. Jonkin ajan päästä kynsien pintakerrokset lähtivät sellaisina isoina pehmeinä lämpäreinä pois. Minulla meni puoli vuotta ennen kuin tajusin mikä mätti yritin siihen asti sitkitellä tuotteen kanssa, kunnes älysin kysyä expertin neuvon, hän mietti ja kyseli tuotteet joita käytän ja totesi jos se on se Essie -voi räkä. Lopetin tuotteen käytön ja kynnet pikkuhiljaa palaavat normaaliksi (kasvaessaan)

  -nina-

  VastaaPoista
 2. Luulen, että uuden värin lisääminen vanhan päällekin onnistuu, nämä näkyvät olevan hyvin peittäviä. Kerron sitten, miten tuon poiston kanssa käy.

  Aion edelleen käyttää tavallisiakin lakkoja, mutta nyt oli vaan sellainen olo, että en jaksa tuhertaa joka päivä kynsieni kanssa, joten tämä vaihtoehto tuntui hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Niin, noista kynnenkovettajista; luulen, että nyt olen kokeillut jo kyllin monia voidakseni sanoa, että ne Nailtiquesin proteiinilakat ovat ainoita, jotka ovat todella auttaneet. Saman merkin värilakoista en niin tykännyt. Liian vähän pigmenttiä.

  Nailtiquesillahan on noita kynnenvahvistajia (parempi sana kuin kovettaja) hiukan joka lähtöön, esim. tämä voisi olla sinun kynsillesi, nina:

  http://www.ebay.com/itm/NAILTIQUES-Formula-3-For-Naturally-Hard-Dry-Nail-25oz-7-3ml-/140944725743?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d0f5d6ef

  Ei ole hinnallakaan pilattu. Lookfantastic myy näitä myös.

  VastaaPoista
 4. Olet varmasti oikeassa, kuvaus sopi kuin nenä päähän :) Täytyy kokeilla ehdottomasti. Koska kynteni kasvavat suht kivasti eivätkä välttämättä lohkeilekaan, paitse ne jotka liuskottuvat päistään, silloin kuuluu herkästi naps.

  -nina-

  p.s. huomasin hiljan ettei kannata harrastaa ns. multitaskingia autossa, ei ainakaan vedä ovi kiinni ja ota turvavyö samaan aikaan, vähänkin pidemmät kynnet paukahtaa rumasti poikki (verta tihkuvan rumasti)

  VastaaPoista
 5. Kannattaa tosiaan kokeilla! Minäkin palaan siihen merkkiin, sillä oli todella tyhmää kokeilla mitään muuta.

  VastaaPoista
 6. "p.s. huomasin hiljan ettei kannata harrastaa ns. multitaskingia autossa, ei ainakaan vedä ovi kiinni ja ota turvavyö samaan aikaan, vähänkin pidemmät kynnet paukahtaa rumasti poikki (verta tihkuvan rumasti)"

  *pyrskistä* Sulla on sitten sama tyyli kuin mulla.

  VastaaPoista
 7. Voi että ihanat! oliko sulla siis uuni ja muut jo omasta takaa vai tuliko koko höskä settinä?

  VastaaPoista
 8. Settinä saa - aloituspakkaus. Tuo on LED-uuni, eli sillä tulee kovaa jälkeä minuutissa eikä kynsi kuumene kuten UV-uuneissa. Helppo käyttää ja poistaakin, ks. muut postaukseni aiheesta.

  http://sensationailpolish.eu/fi/

  Säästää monelta hermarilta ainakin lomilla. Nyt laitoin beiget kynnet (väri Taupe) ja niihin hiukan kärkiin hilelakkaa. Tyylikkäät työmatkalla!

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!