tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hienot kynsitarrat

Päätin laittautua viime viikonlopun messuille päällystämällä lohkeilevat kynteni tarroilla, joiden piti joidenkin tietojen mukaan kestää kynsissä parikin viikkoa. Bah.

Nailtiques-proteiinilakat ovat päässeet varastoistani loppumaan, ja yritin pärjätä joillain muilla kynnenkovettajilla, mutta turha vaiva, eivät toimi likikään yhtä hyvin kuin tuo mainitsemani proteiinilakka.

Tarroitus vasta sitten olikin oma juttunsa. Nätiltähän se näytti aluksi ja oli helppo laittaakin.


Kivat tarrat!
En tiedä, miten reunojen ylijäämät pitäisi oikeaoppisesti poistaa, mutta minä käytin akryyliviilaa ja hyvin pelitti. Vedin sitten tarrojen päälle vielä Sechén päällyslakan ja hyvältä näytti.

Mutta ei kauan. Kynsien kärjistä tarrat kuluivat jotenkin pois alta aikayksikön, kuten kuvasta jo näkyy. Olin aikalailla harmissani, sillä en ollut käsittääkseni touhunnut mitään sellaista, joka olisi moiseen harmitukseen johtanut.

Muutenkin olivat kovin lyhytikäiset nämä tarrat, vasemmasta etusormesta se hävisi kokonaan ja kaikista muista on repeytynyt riekaleita. Pitänee poistaa kaikki (kaiketi tavallisella kynsilakanpoistoaineella lähtee?), sillä piti leipoa sämpylöitä tänään eivätkä leivistä mahdollisesti löytyvät kynsitarrariekaleet kuulosta kovinkaan houkuttelevilta :(

Varmaan tarroilla ja tarroillakin on eroja? Vai mitä sanovat tässä asiassa minua viisaammat?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!