tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tiistain touhuja

Eipä tullut huhtikuun Livbox vieläkään, mutta posti toi kaikenlaista muuta hauskaa. Möin myös yhden mustavalkoisen mekon, jota olen tuijottanut koko viikon miettien, että myynkö vai enkö myy. Ihan uusihan se oli, mutta laitoin silti myyntiin ja se meni ihan välittömästi huutonetissä kaupan. Jotenkin mulle tulee siitä mieleen Tuksu, joten siinä on ihan tarpeeksi syytä olla käyttämättä sitä. Tosin en ymmärrä tätä mielleyhtymää, sillä mekko ei ole pinkki, eikä siinä ole röyhelöitä.

Käytiin taas ystävättäreni kanssa kirpparilla, ja  - ah  - löysin sieltä just sellaisen kapistuksen, jota tarvitsen! Kalapaistoksiani varten ihan käyttämättömältä näyttävän Kermansaven ovaalinmallisen ison kalavuoan! Vain 9 euroa! Kassalla tyttö sanoi myyjän olevan nuori opiskelija, joka todennäköisesti ei oikein ollut ymmärtänyt vadin arvoa, joten minulla tuli jo suorastaan huono omatunto kun tuolla hinnalla kannoin vuoan autooni.

Iso kalavuoka....

...ja ihan ehtaa tavaraa!
Kuka sanoo, ettei kirppareilla kannata käydä? Ainakin tällaisilla syrjäisillä ja pienillä kirppareilla kannattaa! Vielä kun löytäisi luiskareunaisen valurautapannun jostakin, ja valurautapatakin olisi kiva.

Nyt kun olen aloittanut taas jutustelemaan shoppailusta niin tunnustan myös ostaneeni taas pari pari kenkiä. Tai oikeastaan kolmet parit. Ja tämä kenkähullutus saa nyt kertakaikkisesti loppua tähän!


Vielä kolmas pari erivärisiä, paksupohjaisia flipflopeja kesäksi. Edelliset eivät ole ainakaan vielä hajonneet kotona niitä käyttäessä, joten hiukan yli neljän euron kengiksi (postimaksuineen!) lienevät ihan OK ostos.


Vielä yhdet patenttinahkakengät M&S:ltä, ja oikeassa jalassa olevat kengät....

...jotka ovat Michael Korsin.

eBayssa surffaillessa jää käteen usein kaikkea muutakin. Tässä parin taalan korusetti.

Vinkkasin eräässä toisessa blogissa kommenteissa, että eBaysta saa muutamalla killingillä kosmetiikkanäytteitä. CC-voiteet ovat näköjään ainakin olleet suosittua kamaa, sillä niitä näkyi nyt olevan vähemmän myynnissä ja korkealla hinnalla (huutokauppa). Jos kiinnostaa, niin kannattaa hakea eBayn Health & Beauty -osiossa seuraavilla sanoilla: cc cream, correct combo cream, color correct cream, correction complete cream, correct care cream, correct & care cream, correction convenient cream, complexion coordinating cream ja sitten samples. Päivitän hakusanalistaa, jos vielä tulee mieleen joku muu sanapari, josta cc-lyhennettä käytetään ;)

2 kommenttia:

  1. On Tuksulla muitakin värejä ollut... ja paljon mustia mekkoja, eli jos tuli Tuksu mieleen olit varmaan oikeassa ja se oli riittävä syy poistaa mekko!

    Ihanat kengät (siis Michael Korsin) ensin kävi mielessä haluan, mutta ONNEKSI niissä oli kiilapohjat ja heti tuli meh... jostain syystä en voi sietää kiilapohjaisia kenkiä kävelllessä.

    -nina-

    p.s. pelottaa olla lähestulkoon ainoa kommentoija, koko ajan tulee sellainen olo kuin olisin tirkistelijä toisen päiväkirjassa... ;)

    VastaaPoista
  2. No kiva kun edes joku kommentoi! Jatka vaan samaan malliin!

    Mä taas tykkään kiilakorkokengistä, kun korkkareissa muuten aina korko rispaantuu tai jää jonkin ritilän väliin, kerran Amsterdamissa kun katua ylitin korkea korko jäi ratikkaraiteeseen kiinni ja katkesi kokonaan. Siinä olikin erikoinen pippaloilta nilkutellessa sillä korolla. Onneksi tosin oltiin tuttujen luona.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!