perjantai 19. huhtikuuta 2013

Garnier BBCream Miracle Skin Perfector (uusi silmänympärys-roll-on BB-voide)


51-vuotiaan silmät ylhäällä ilman meikkiä, alhaalla käytetty Garnierin roll-onia silmänympäryksille ja hiukan (valitettavan) paakkuuntunutta ripsaria. Väri on Light, eli kaiketi vaalein.

Tästä roll-onista on helppo tykätä, ja myös kirjoittaa ylistävä postaus, sillä aiemmin olen käyttänyt Garnierin jo kauemman markkinoilla ollutta Anti-dark circles -roll-onia ja sen hyväksi havainnut (ks. edellinen postaukseni!).

Ylempänä olevista "ennen" ja "jälkeen" -kuvista sen verran, että vasemmalla (siis oikeassa silmässä) on heti silmän alla vanha arpi, jota ei yleensä saa peitettyä millään (revin sen joskus muksuna piikkilanka-aitaan), ja ärsyttävän tulipunainen näppykin näkyy silmän alla jonkin verran, ollen kuitenkin alueella, joka on peitetty vain ohuella CC-voiteella (Tonymoly, esitelty aiemmin tässä kuussa tässä blogissa).

Tuo Garnierin voide on sopivan ohutta ja jättää luonnollisen lopputulokset, joka ei uppoa ryppyihin. Tykkään! Tuubista muuten tulee aikalailla paljon voidetta kerralla, joten suosittelen vetäisemään kerran silmän alle ja taputtelemaan tuotoksen sitten sormin paikoilleen. Alemmassa kuvassa on siis voidetta vain yksi kerros, mutta kerrostaminenkin onnistuu paakkuuntamatta ihan hyvin.


Tässä vielä vasemmalla kuva tuosta vanhemmasta roll-onista ja oikealla siis uusi BB Miracle Perfector.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!