tiistai 11. maaliskuuta 2014

Haastetehtävä

 Funky and Fiftyn Aikuinen Nainen lähetti minulle haastetehtävän, joten tässä vastausta siihen ennenkuin jatkamme taas ylöspäin noita ihonhoidon portaita. Aloitetaanpa.

1. Lempiväri sisustuksessa?

Tällä hetkellä olkkarini näyttää hyvinkin savunsiniharmaalta (eka kuva), makkarit taas ovat sävytetty valkoiseen ja beigen sävyihin. Tykkäisin kovin tumman ruskean ja kullanhohtoisen vihreän ja valkoisen yhdistelmästä (toinen kuva ei ihan vastaa oikeita sävyjä, vaikka nätti onkin). Alimmassa kuvassa on sitten sitä oikeampaa sävyilyä (ekassa omassa asunnossani oli muuten tuollainen samettitapetti salissa). Sisustaisin tummanruskealla nahalla, kullanhohtoisensävyisellä silkillä ja luonnonvalkoisella.

Onpa jaaritusta... Oikeastaan voisin sanoa, että ne värit ovat luonnonvalkoinen, musta ja kanelinruskea.
    







2. Design-esine/huonekalu, joka ei koskaan tule meille?

Niitä on paljon. Esimerkiksi kaikki Aarikan puiset koriste-esineet ja Ristomatti Ratian disainaamat lootat.




  

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä?

 Katson aika vähän TV:tä, mutta ensimmäisenä tulee mieleen Stephen Fry Jeevesinä isäntänsä Bertie Woosterin (Hugh Laurie) kanssa. Tähän en väsy koskaan. Kokkaavista TV-persoonista hurmaavimpia ovat ehdottomasti Ainsley Harriott (sääli, ettei hän ole Suomessa kovinkaan tunnettu) ja Keith Floyd (RIP).




4. Suosikki leivonnassa?

Hmmm... Siis sellainen, jota tykkään itse leipoa, vai herkkuleivonnainen? Korvapuustit ovat hyviä, samaten mustikkapiirakka, mutta jos on tarjolla kunnollista voilla leivottua tuoretta pitkoa, niin se se on, kaikkien aikojen suosikki, josta en voi kieltäytyä.




5. Viisi suosikkiblogia?

Outs, luen aika moniakin blogeja, joten aika vaikea valita... Sanotaan nyt vaikka Kissaämmän blogi, Ageless Beauty, jossa on aina hyviä vinkkejä, Kvartsiharakan blogi, Minnan Glitz & Glam, ja Really Ree. Nyt kyllä voisin listata paljonkin hyviä blogeja, nämä mainitsemani ovat vain raapaisu pinnasta.

Haaste lähtee eteenpäin:

Minnalle Glitz & Glam -blogiin
Sarpulle Tyrniä ja tyrskyjä - blogiin
Katjalle Maistuis varmaan sullekin -blogiin
Kissikselle Kissaämmä -blogiin.
Eekulle Eekun elämää -blogiin.

Toivottavasti haasteen saajat ottavat sen vastaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!