perjantai 28. maaliskuuta 2014

Mittojen typistystä ja pituuksien kiharrusta (ja perjantai)

Huhhuh, mihin lienee taas viikko hävinnyt, vastahan oli viime perjantai? Olen koko viikon säpsähdellyt aina kun puhelin soi, on edelleen jonkin verran vaaraa joutua työmatkalle Sveitsiin. Etelä-Sveitsi on kylläkin kivaa aluetta, mutta vaikka olen lukuisia kertoja hypännyt tietyissä kaupungeissa, en ole nähnyt niistä yhtään mitään. Ei tietenkään, koska työmatkalla ei ole aikaa katsella maisemia muutakuin taksin tai lentokoneen ikkunoista.

Häivyn tästä kuitenkin lomalle jonnekin parin viikon sisällä....tai ainakin aikomus on.

Itse homma meni sillälailla, että tämännököiset laserläpyskät lämmittelivät ihoa (ja kuulemma siis hajottivat soluista rasvaa, joka poistuu elimistöstä kuona-aineiden kanssa) ja tämän jälkeen vartalo kiedottiin lymfahierontaa antavaan ilmatyynyyn. Lymfahieronta kesti myös puoli tuntia. Voi sanoa, että ihan rentouttava toimenpide, jota ennen piti olla tunti syömättä ja jonka jälkeen piti harrastaa kevyttä liikuntaa puoli tuntia, juoda paljon ja olla kaksi tuntia syömättä.


Kosmetologini sai minut taivuteltua kokeilemaan lipolaseria kun kävin siellä ripsipermanentissa. Vyötäröltä lähti 7, 5 cm. En olisi muuten uskonut, koska mittanauhan voi aina asettaa väärään kohtaan (tosin tässä tapauksessa kohdat merkittiin kynällä nahkaan) tai sattuu juuri hengittämään sisään mittaa alunperin otettaessa, mutta tässä tapauksessa paras mittatikku oli mekko, joka minulla oli eilen päällä ja joka kiristi hiukan vyötäisiltä. Kokeilin kotiin päästyäni, eikä enää piukottanut.

Katsotaan nyt sitten, miten tulos pysyy. Todellakin kuulemma yhdeltä kosmetologini asiakkaalta oli vyötäisiltä kadonnut 20 cm. Vaikka muutos ei nyt yhden kerran jälkeen pysyvä olisikaan, tekee tuo muutos kuitenkin tästä toimenpiteestä käyttökelpoisen, jos esimerkiksi pikaisesti pitäisi oheta joku vaatekoko vaikkapa juhliin.

Ripsipermis on taas meidän suoraripsisten pelastus. Viime viikolla thaimaalainen hieroja tiedusteli, että onko minulla ripsipidennykset. Ihmettelin suuresti, sillä olen aina pitänyt ripsiäni varsin tynkinä. Jokainen voi nähdä ne luonnontilassa kun katsoo jotakin aiempaa ripsiväriarviotani, missä on kuva ennen ja jälkeen.

Nyt voi ainakin sanoa, että permis tekee todella paljon noille "tyngille" Tässä kuva kummastakin silmästä ilman maskaraa. Ihan au naturel -lookki muutenkin, iho hiukan punoittaa permiskäsittelyn jäljiltä. Kuvaan tuonnempana uudelleen ripsarin kanssa.





PS: Minä siis maksoin molemmat hoidot itse, eikä tämä kosmetologi edes tiedä minun bloggaavan. Ihan vaan tiedoksi, että en todellakaan mainosta rahasta eikä muutenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!