torstai 20. maaliskuuta 2014

Hässäkkätorstai

Jos joku on kokeillut kokoustamista yhden työpäivän verran, tietää, että se on aika ryydyttävää touhua. Olin suurinpiirtein zombi kun raahauduin läppärin äärestä Rotaryklubini kokoukseen, jonka teema oli kiinnostava, eli puhuttiin brändäyksestä, esimerkkinä tanskalaisen puhujajäsenemme oma projekti. Hän on designer ammatiltaan.

Sen päälle illastimme ja siinä alkoivat silmäni jo lurpsahdella kiinni, joten pyytelin anteeksi ja livahdin sitten omille teilleni, eli ajattelin käydä parissa kaupassa. Kun sieltä oli palaamassa autolle, huomasin irtaimen turkiskaupukseni olevan hukassa, eli kaikki paikat piti talsia räntäsateessa läpi. Löytyi kuitenkin. Arrrgh! Jos tässä hengissä selviää vielä huomisen niin hyvä...


Jotakin jäi matkan varrella käteenkin, eli alennuksessa alta parinkympin ollut Fransan maastokuvioinen takki. Kuva on vähän huono, luonnossa se on oikein kaunis ja huomattavasti paremman näköinen. Mutta mikä kummallisempaa, 3-4 kokoa pienempi kuin tavallinen kokoni. Ilmeisen väljää mallia, sillä ei minulla noin paljoa ole kudokset tiivistyneet.

Olenjotenkin suunnattoman ihastunut kaikenlaiseen maastokuosivaatteeseen nykyään. Varastoista löytyi muuten sitä järjestellessä Brittien ilmavoimien maastokuositakki. Ilmeisestikin jokin jäänne niiltä ajoilta kun asustelin siellä vakinaisemmin.

Mutta nyt peti kutsuu. Pysykääpä tällä kanavalla, sillä olen saanut kasaan kevätarvontapaketin, joka on ruusuteemainen ja sisältää mm. Kaneboa hemmotteluun!

PS: Löysin muuten harvinaisen loppuun rutistetun tuotteen, jota en ollut näemmä saanut roskikseen saakka. Kenelle tämä on tuttu, ja miten on pelittänyt?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!