torstai 6. maaliskuuta 2014

Portaat kaksi ja kolme (ikä ja ryppyvoiteet, jatkoa)

Jatketaanpas edellistä juttua. Esittelen tässä itse kokeilemiani ja edullisia ihonhoitotuotteita. Derma E:n voide tulikinjo mainittua aiemmassa postauksessa, ja sen seuraksi sopii hyvin tämä yövoide, joka on myös hyvin antioksidanttipitoinen (ihan kuin DermaE:nkin voide). Erittäin herkälle iholle on oma versionsa.


Silmänympärysvoiteena olen pitänyt esimerkiksi tästä.


Edullisiakin kevyitä vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi täältä ja täältä. Viimeisen linkin Andalou Naturalsin väritön BB-voide suojaa ihoa auringolta, kuorii sitä kevyesti (sisältää salisyylihappoa) ja toimii hyvin meikinalusvoiteena. Samalla sarjalla on hiukan samantapaisesti toimiva ja edullisempi huokosten pienentäjä.


Jos pitää kevyistä seerumeista, tässä on hyvä vaihtoehto. Edullinen ja toimiva, katsokaa vaikka liki tuhatta arviota.


Vähällä pärjäävät valitsevat E-vitamiiniöljyn, jota iHerb myy useaakin merkkiä. Tässä yksi Cococarelta.  Hinta ei ole kuin pari euroa.

Hyaluronihappo kostuttaa ihoa tehokkaasti. Monta sataa tyytyväistä käyttäjää takaa sen, että Now Foodsin kiinteyttävä hyaluroniseerumi, jossa on myös antioksidantteja, toimii.Rohtuneille huulille taas ei ole mitään parempaa kuin E-vitamiinipuikko Reviva Labsilta. Minulla on yksi treenikassissa ja yksi yöpöydällä.Paljon on muitakin voiteita, seerumeita ja öljyjä tullut kokeiltua, mutta tässä oli niitä, joista monet muutkin ovat pitäneet.

Kavutaan portaita ylemmäksi loppuviikolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!