keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Imukuppihierontaa

Löysin jostakin laatikosta sarjan tämännäköisiä vehkeitä. Ihan kuin joku ufo, vaan sellainen se ei ole. Kyseessä on kuppi, jolla hierotaan.



Noilla kupeilla muuten saa todellakin aineenvaihdunnan toimimaan ja selluliitit tasaiseksi. Lukekaapas vaikka täältä ja täältä. ja täältä.

Kosmetologi, joka teki minulle kestopigmentoinnit, hehkutti uutta lipolaser-laitettaan, jolla eräs hänen asiakkaistaan kahdeksan hoitokerran jälkeen kadotti 20 cm vyötäröltään. Aika uskomaton asia, hän näytti minulle kirjanpitoaan mitoista. Tällä naisella oli vielä kaksi kertaa sarjahoitoa käymättä.

Löysin jonkin "peer reviewed" - tutkimusartikkelin netistä, mutta ensivilkaisulla siinäkään ei oltu ihan varmoja toimintaperiaatteesta. Pitänee lukea uudelleen. Menen perjantaina laitattamaan ripsipermiksen (omat ripset ovat suorat kuin risuaita) ja laittaja vahvistaa kaiketi samalla nämä huulet uudella pigmentillä, sillä vaikka aiemmassa postauksessa ne aika hurjalta ja mustalla rajatulta näyttivätkin, niihin kuitenkin tarttui varsin vähän ainetta. Samalla hän lupasi näyttää lipolaserin toimintaa. Ihan mielenkiintoista nähdä.

Nuo hierontakupit ovat kuitenkin huomattavasti edullisempi tapa hoitaa itseään (ja kaventua). Kannattaa kokeilla, suosittelen, sillä ne ainakin toimivat.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!