maanantai 24. maaliskuuta 2014

Liikuntapäiväkirja - 35 viikkoa takana



Täytyy sanoa, että nyt ovat asiat kääntyneet niin, että mieluummin teen sitä aerobista pyörän kanssa kuin uutta saliohjelmaa. Tosin tämä lienee vain puhdasta muutosvastarintaa. Tunnin sutkuttaminen kuntopyörällä on tosin lyhyempi harjoitus kuin puolen tunnin lämmittely saman vekottimen kanssa + saliohjelma. Jotka vievät puolitoista tuntia ja hiukan päälle. Tosin nyt parilla viime viikolla olen miettinyt, että jos kerran se lämmittely on puoli tuntia, niin samantien sitä sitten sutkuttaa tunnin. Eipä tuolla enää siinä vaiheessa eroa ole.

Kaikenlainen kykkiminenkin alkaa sujua, eikä takamuslihaksissa tunnu enään niin kipeältä kuin alkuunsa. Ehkä ne vatsalihaksetkin sieltä löytyvät ajan kanssa. Yllä hyvä liikesarja niille. Tai niiden löytämiseksi.

Viime viikolla siis käytiin ahkerasti salilla, kaksi aerobista päivää ja kaksi tunnin aerobista + kuntosali. Perjantaina meni iltapäivä kosmetologilla.

Huomaan olevani varsinainen vitkuttelija salilla. Helposti siellä kuluisi koko päivä; kokeilenpa vielä tuota, ja vedänpä vielä rintaprässillä muutaman sarjan, vaikkei se ohjelmaan kuuluisikaan. Mitä teen, sen teen suurella hartaudella ja mieluummin hiukan liikaa kuin liian vähän. Ei varmaan kovinkaan hyvä tämäkään. Viikonloppuisin olen kyllä sitten ihan luvan kanssa lepäillyt.

Nyt oikeastaan ainoa ärsyttävä juttu on (ajoittain sen crossarin lisäksi) jalkaprässi! Jossain määrin myös kahvakuulakyykyt. Jalkaprässistä ennen tykkäsin kovinkin, mutta nyt on panoksia nostettu ja punnuspakkaa kasvatettu aikalailla.

Mutta odotellaanpa nyt se kaksi kuukautta täyteen tällä ohjelmalla ja katsotaan kuinka lihas on kasvanut. Joulukuussa ostettu M-koon takki harmikseni roikkui jo päällä kun otin sen käyttöön. Lihasta lisää sen täytteeksi!

Tässä samalla voisin hiukan mainostaa Lauran blogia, jota olen lukenut nyt monta päivää. Hiukan samanlaisia tuntoja olen käynyt läpi tässä liikuntaharrastuksessa, vaikken varsinaisesti olekaan pätkäpaastoillut kuten hän. Lukekaapa!

Btw, näiden finnbrittinaisten (tosin joukossa on muunkinmaalaisia) kanssa aiomme ilmoittautua Naisten Kuntovitoselle 25.5. Pitäisiköhän hiukan kokeilla juoksua jo hyvissä ajoin?


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Totesin, että viimeistään tässä iässä pitää jotakin ruveta asialle tekemään. Lihakset rapistuvat muuten.

      Poista
  2. Kiitos Dzinni kun mainitsit blogini, kivaa saada uusia lukijoita! Huh, nostan kyllä hattua kuntoilullesi - itse olen vasta NIIIN alussa mitä liikkumiseen tulee..mutta vähitellen :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!