sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

iHerbin 10 % alennusmyynti - vielä ehtii tilata!

Laitoin juuri pari tilausta peräkkäin menemään. Jos tilaussumma postikuluineen jää alle 40 USD:n, paketti todennäköisimmin tulee suoraan kotiin, eivätkä tullimiehet vaivaa (siis jos tilaat vain ravintolisiä ja ruokaan rinnastettavaa tavaraa). Joskin nettitullaus on aika nopsaa ja helppoa sekin.

Huomatkaa, että ale loppuu maanantaina 3.3. klo 10.00 Pacific Standard time! PST on GMT -10 Suomessa, eli klo 20.00 Suomen aikaa.

Pääsääntöisesti tilaan sieltä hiukan kaikenlaista, pesuaineista proteiinipatukoihin. Suomessa myytävissä proteiinipatukoissa on joskus todella paljon sokeria, ja ostaessa saa olla suurennuslasin kanssa tarkkana. Esim. nämä ovat hyviä kahvin kanssa, eikä turhia sokereita tarvitse pelätä (huomaa, että amerikoissa lasketaan kuidutkin hiilihydraatteihin, joten net carbs on totaalimäärä miinus kuidut ja mahdolliset imeytymättömät hiilarit, kuten sokerialkoholit).Jos haet mahdollisimman luonnonmukaista ryppyvoidetta, tässä on hyvä ehdokas (minun voiteeni on vielä vanhanmallisessa purkissa, uudistuneita pakkauksia näet iHerbin sivuilla). Olen itse käyttänyt tätä jo vuosia, ja uskallan sanoa, että tulokset näkyvät naamassa. Se sisältää hyvät tehoaineet, joista lisää täällä ja täällä. Ellei englannin kieli suju, voin jo kertoa, että aie on kirjoitella näistä tehoaineista oma postaus lähitulevaisuudessa. Derma E:llä on muuten paljon muitakin hyviä tuotteita, eikä hinta ole mikään lompsan tuho. Kuvassa oleva voide on n. 11-12 euron välillä hinnaltaan.

Reviva Labs on toinen edullinen merkki, jonka hyaluroniseerumia käytän myös ainakin talviaikaan kun iho kuivuu. Myös nuo ihoa kevyesti kuorivat glykolihappovoiteet ovat hyviä.

Mitä tulee apteekkien monivitamiinivalmisteisiin, niin ne ovat keinotekoisia. Ostan mieluummin sellaisia, joissa on edes jotakin luonnollista. Green Forcella on monta vaihtoehtoa, myös erikseen miehille ja naisille. Tässä minun valintani.


Myös ALIVE-merkillä on vastaavanlaisia tuotteita. Luonnollista C-vitamiinia löytyy mm. Nature's Gatelta. Vieläpä todella edullisesti.

Kirjoittelin aiemmassa postauksessani vinkkejä ruokasoodan käyttöön. iHerbistä sitä saa halvalla, mm. Frontier Natural Products ja Bob's Red Mill ovat merkkejä. Frontierilla löytyy myös valikoima erilaisia mausteita jättipusseissa tai pienemmissä purkeissa ja Bob's Red Mill-merkillä on leivontatarvikkeita jne. Frontierilta löytyy esim. punajuuripulveria (hyväksi niille, joilla on korkea verenpaine, tai jotka urheilevat  - tai sitä voi käyttää leivontaan ja ruoanlaittoon), chlorellaa ja muita leviä yms.

Luomuihminen voi täyttää tilauksensa vaikka bambusukilla, jotka ovat ihanat jalassa. Myös luomukosmetiikkaa löytyy useita merkkejä, esim. Physician's Formula, Benecos, Logona, Aubrey Organics, Honeybee Gardens, Burt's Bees, Dr. Bronner… Maailman paras käsivoide on  J R Watkinsin (tästä on aiempi postaus ja se on hyvä käsivoide esimerkiksi töissä, koska se imeytyy nopeasti) ja kesäksi voitilata luonnonmukaisia hyttysenkarkoittajia. Täysin vegaanisia kosmetiikkatuotteita löytää täältä. Vielä täytyy erikseen mainita Giovannin tuotteet, jotka ovat edullisia jja hyviä.

Ecotoolsin meikkisiveltimien yms. lisäksi on tarjolla erittäin hyvä Real Techniques -merkki. Best sellereitä ylipäätään voi selata tästä. Jokaiseen pakettiin saa valita myös yhden ilmaisen tuotteen tästä listasta.

Kesäpiknikeille löytyy biohajoavia astioita World Centric-brändiltä. Minä ostan myös pyykinpesuaineet (Grab Green) ja astianpesuaineet iHerbistä. Muitakin pesuaineita löytyy, jopa auton, ikkunoiden ja huonekaluverhoilujen pesuun.

Kannattaa aina myös tsekata yläpalkista "Trials" ja "Specials", sillä siellä on tuotteita vieläkin edullisemmin. Trialsissa pakkaus kokeiluhintaan ja Specialsissa esim. yhteishintoja kahdelle tuotteelle tai lyhyen päiväysajan tuotteita.

Tässä nyt hiukan listaa, vaikka aiemminkin olen tainnut jotakin listaa postatakin. Koodilla NEM055 (nolla keskellä) saa 5-10% alennuksen tämän tänään päättyvän jälkeenkin (ensitilauksesta). Tässä vielä linkki etusivulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!