keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Keskiviikkoa

Menin tänään salille, jossa oli iltapäivällä aika hiljaista. Kolme noin kuusikymppistä naista oli pukuhuoneessa nauramassa katketakseen. Oli pakko kysyä, mikä nyt on niin hauskaa.

- No kun me oltiin (infrapuna)saunassa, ja yks nuori tyttö tulla pyyhälsi kysymään, olisiko meillä kenelläkään kuukautissiteitä, koska höän tarvitsi yhden kiireesti.
* entistä äänekkäämpää naurunkäkätystä*
- Ja me ollaan jo tän ikäisiä!

No jopas, totesin ja nyt minuakin nauratti. Nuori nainen oli kuulemma hävinnyt nopeasti, kun hänelle oli todettu naurun säestyksellä, ettei "tädit enää tässä iässä semmoisia mukanaan kanna".

Naureskelin siinä mukana minäkin, sillä niin hersyvällä päällä oli tämä kolmen naisen sakki. Kun muut olivat jo melkein saaneet vaatteet ylleen, istui kuitenkin kolmas heistä vielä pyyhe ympärillään ja valitti, että ei pysty vieläkään kävelemään kunnolla kun niin jalat tärisevät.

- Ihan niin kuin...jos mä nyt yhtään mitään oikein muistan...kun olisi kunnolla SAANUT! Nii, jos mä kunnolla muistan, niin tämmöinen on olo.... *naurunremakkaa*

Ei kyllä voinut kun nauraa! Poistuin salin puolelle ja kyllä tämäkin "saanut" täti tutinoineen oli sieltä pukkarista tunnin päästä sitten saanut jalat alleen, muiden avustamana tai ei. Mutta kyllä minuakin nauratti!



Aamulla olin jo puhelimessa ollessani aloittanut pienen kosmetiikanlajitteluproggiksen ja tässä kynsilakkalooda, jossa on about 3/4 kynsilakkavarastoistani. Hiukan järkyttävä näky, eikä tässä ole edes yksi kerros laatikon pohjalla vaan vajaa 10 cm kerros. Hupasn tosiaan, onpas näitäkin kertynyt. Eikä tässä ole kaikki. Ainakin Sensationails-lakat puuttuvat kaikki, ja niitäkin on paljon eri värejä.

Luulin ihan, että ripsivärit ovat heikkouteni, ja aloin kerätä niitä viimeksi tulleeseen ja nyt jo tyhjennettyyn Livbox-rasiaan, joka on kookkaampi kuin ne ns. normaalirasiat. Ei riitä tilavuus mihinkään, pitää katsella isompi laatikko niille.



Mitä mahtaa seurata, kun siirryn muihin kosmetiikkatuotteisiin? Öh....

 Sitten vielä pikku vinkki. Tässä kaupassa on loppuunmyynti, ja ostin sieltä Versacen Bright Crystal edt:n n. 19 eurolla postikuluineen! Ei mikään paha hinta.... Tällainen kiva, kukkais-sitrustuoksu, josta voi lukea lisää Fragranticasta.


6 kommenttia:

  1. Mulle saa lahjoittaa jos on ylimääräisiä vaaleita hillittyjä kynsilakkoja...

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että omalle ikääntymiselle osataan nauraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla salillla on juuri muistaakseni tiistai-iltapäivisin sellainen +55 -vee -liikuntaryhmä, ja juuri sen jälkeen siellä pukkarin puolella yleensä makeimmat naurut saakin!

      Poista
    2. Siinä on patruunoita taisteluun kunnon miehistä, joita ei riitä kaikille ja ne varataan äkkiä jos vapautuvat.

      Poista
    3. Siis mihin viittaat "patruunoilla"?

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!