tiistai 23. syyskuuta 2014

Vaatehämmennystä ja huulirasvakummajainen

En sitten ehtinyt eilen päivittää blogia, koska oli hiukan ruuhkapäivä moninaisten asioiden takia.  Eikä pahin ollut vaaleanpunaisen puvun osto alennusmyynnistä


Väri ei ole ominta itseäni, mutta siinä on sentään oranssia ja kokonaisuus viehätti minua aikalailla.

Samalla tuli mieleen hiukan taas pöyhiä vaatevarastoa ja myydä ylimääräisiä pois. Kokeili ylleni muutamia lempivaatteistani, joita en ollut käyttänyt sitten viime kevään. Mikä järkytys! Yhtäkkiä tässä vajaassa puolessa vuodessa on kroppani ilmeisestikin jotenkin kummallisesti muuttunut niin, että kaikki nuo ihanat vaatteet tuntuvat jotenkin roikkuvan ja pussittavan yllä.

Olihan tästä jonkinlaista alkusoittoa silloin kesällä kun ostin H&M:stä sen keltaisen mekon ja kyselin suurempaa kokoa, johon myyjä tokaisi, että se suurempi olisi ihan liian suuri sinulle. Asia osoittautui olevankin juuri niin, mutta en oikein jaksanut uskoa, että liki koko vaatevarasto näyttäisi niin kamalalta. Mahtaako tuo pinkki mekkokin olla ensi kesänä jo kuin säkki yllä?

Harmittaa. Joukossa on yksi lempimekoistani, jonka ajattelin ottaa taas talven tullen käyttöön, mutta pitänee pistää myyntiin kaikki. Minun kauniit vaatteeni!

Mutta: Kuten eräs ystäväni sanoo, "just put some more lipstick and carry on!". Ajattelin lähipäivinä kirjoitella hiukan sävytetyistä huulihoiteista, ja tässä yksi malliksi. Oletteko moisennäköistä kolmisävyistä versiota koskaan nähneet?

Jostain reissusta "pelastettua".

Kynnessä Essien "Wrapped in rubies".

2 kommenttia:

  1. Liikuntasi on siis muuttanut mittojasi radikaalisti. Enpä muista kolmiväristä huulipunaa nähneeni ennen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Olen edelleenkin tänään tasapainoillut harmistuksen ja ihmetyksen rajamailla.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!