torstai 25. syyskuuta 2014

Reissunaisen matkatarvikkeita

Olen jonkinverran aiemmin kirjoitellut kaikenmaailman matkoja ja lomia varten pakattavista tavaroista, mutta en ole laittanut niihin mitään hakusanaa, jolla postaukset löytyisivät paremmin. Linkittelen niitä hiukan tähän. Esimerkiksi camping-retkille on pientä vinkkiä täällä, ja ylipäätään reissuilleni usein pikkupullossa mukaan pääsevä tuote on esitelty täällä. Täällä taas on kirjoitettu mm. kätevästä käsienpesuaineesta.

Ellei Dr. Bronneria ole saatavilla, hampaitten pesuun voi varata Lushin hammastahnatabletteja. Vaatteitten pesuun voi varata toisen tuotteen, joka on pakattu paperinpalasilta näyttävään muotoon.





En muista, mistä nämä on ostettu, mutta tuollaisia saa mm. täältä. Huomaa, että jotkut tuollaiset käyvät myös käsien pesuun ym., mutta vaahtoavat niin paljon, ettei niitä voi laittaa pesukoneeseen. Jokatapauksessa nuo ovat kevyitä ja menevät pieneen tilaan.

Mitä tulee juomapuoleen, en tykkää mehuista tai limppareista, mutta minulla on yleensä mukana jotakin urheilupalkkarijuomaa jauheena. Etenkin kuumissa oloissa se korvaa hikoilun aikana hien mukana häipyvät mineraalit, ja toimii hätätilassa blandiksena, ja rankkojenkin pippaloiden jälkeisenä aamuna on vielä freesi olo :)


Olen tykännyt Hart Sportin palkkarijauheesta, mutta sen valmistus on lopetettu, joten nyt on satunnaisesti matkalaukussa tätä.

Mitä tulee kosmetiikkapuoleen, on keksitty jauhemaisiakin kasvoputsareita, joita vaan sekoitetaan veteen ja käytetään kuin  - niin normaalia kasvojenpesuainetta. Kosén Sekkisei-sarjassa on yksi, jolla on hyvänkokoinen matkapakkaus.



Voiteitakin voisi kehittää pulverimuotoon, tosin ymmärrän kyllä, että se saattaisi vaatia tislatun veden kantamista mukana, mutta kuitenkin.... Tässä kuitenkin Wei (Eastin) kätevia liftausvoidepakkauksia, joihin lisätään vain vesi. En ole nähnyt näitä myytävänä hetkeen aikaan, joten kaiketi valmistus on lopetettu, mutta idea on hyvä. Eikä itse tuotteessakaan ole moittimista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!