lauantai 13. syyskuuta 2014

Söpöilyä

Pitäisi varmaan postailla jostakin muustakin kuin kosmetiikasta, mutta laitetaanpa nyt tämä juttu tänne kuitenkin. Myöhemmin tänään kokkaan myskikurpitsasoppaa, joten sen ohje on tulossa....

Harvemmin käyn Kicksissä, mutta tässä kuussa tuli sekin tehtyä. Sorruin pinkkiin settiin. Normaalisti käytän mineraalikividödöä, joka pelittää hyvin, mutta nyt ostin treenikassiin tämän pinkin jutskan, joka on ihan OK sekin, joskaan en aio heivata tuota mineraalikiveä käytöstä kuitenkaan.

Samaan Pink Punch -sarjaan piti vielä hankkia body scrub ja vartalovoide. Tuoksu on vienon kukkainen, hiukan purkkamainen, ei paha. Eikä tuoksua ole liikaa. Kyseessä on Kicksin oma sarja, jota saa myös puhtaan pyykin ja sitruunamarenkipiiraan tuoksuissa. Tykkään.

Pinkkiä purkkaa. Emmin tovin sen sitrustuoksun kanssa, ehkä seuraavaksi ostan sitä.

Voide on aika kevyttä, voisi olla tuhdimpaakin. Puhdistava kuorintavoide sisältää riisistä tehtyjä partikkeleita (ei siis saastuttavaa ja ravintoketjuun joutuvaa muovia, hurraa!!!!), joten sikäli hyvä juttu! Koko satsi maksoi  pari kymppiä, eli ei aiheuta katastrofia lompsassa.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! Btw, joskus mainitsit ostaneesi purkanhajuista tuoksua, olisin utelias, eli mitä se oli ja mistä sitä saa?

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!