sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Makea ilta

Löysin sen haalarini (jota hain viime postauksessa), toivottavasti sopii ylle kun se saapuu. Muuten eilinen ilta menikin sitten kokatessa ja herkutellessa.

Tadaa! Kaapista löytyi korkkaamaton laatikollinen Sainsburyn lukumia (turkish delight) ruusun- ja sitruunanmakuisena. Suosikkimakuni!

Namnam!

Siinä rytäkässä tuli mieleen erään laatikon pohjalta löytynyt vartalopuuteri, makeaa sekin, siis tuoksultaan.





On varsin makean näköistäkin, ja kimaltavaa, sopivaa kesänruskettamalle iholle. Kyseessä on Britney Spearsin Curious -tuoksua puuterimaisessa muodossa. Mistä lieneekään loodaani eksynyt kapistus.

Fragrantican kuvaus tuoksusta on seuraavanlainen: kukkainen vesituoksu, jossa on valkoisia kukkia, hedelmäisyyttä, puuta ja myskiä. Päällimmäisenä magnoliaa ja päärynää, sitten jasmiinia, tuberosaa, syklaamia, vaniljaa ja myskiä, lopuksi puumaisuutta, santelipuuta.

Koska vasemmassa kolumnissa on niin monta julkkistuoksua, pistää miettiään, että suoltaako näitä kaikkia sama firma samalle pohjalle? Ei se toki kuitenkaan ole miinusta, sillä tämä tuoksu on minusta ihan miellyttävä. Tykkään, joskaan ei ole ihan minun ykkössuosikkini.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti haalaritilauksesi on onnistunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon mukaan! Muuten se päätyy huutonettiin, niinkuin moni muu vaate minulta.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!