keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Mitä tehdä oheneville kulmakarvoille?

Kulmat ohenevat kun ikää kertyy, tai sitten ne aloittavat joskus jo nuorena harvenemisen ulkonurkistaan esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoiminnan takia, mikä oli minullakin se ensin näkyvä oire. Jos vielä tähän lisätään väsymys, kannattaa kilpirauhasarvot tutkia.

Valitettavasti lääkitys ei paranna tilannetta karvojen suhteen, vaikkakin se yleensä pysäyttää harvenemisprosessin.



Yksi hyvä keino on feikata kulmakarvat paksummiksi ja muotoilla ne. Kestovärjäys tai kestopigmentointikin saattaa tuoda kulmille enemmän volyymia ja sitä myötä myös ryhtiä kasvoille. Pigmentointiin kannattaa varata aika sellaiselta kosmetologilta, joka on erikoistunut yksittäistä karvaa muistuttavaan pigmentointityyliin (pyydä aina nähtäväksi aiempia kuvia työstä!).

Keski-Euroopassa kulmien tuuhennukset alkavat olla nouseva trendi. Käsittääkseni Suomessakin toimii esim. Brow Perfect -brändi, tosin en ole vielä huomannut kovinkaan paljoa sellaisia kauneushoitoloita, joissa noita tehdään. Googlella mahdollisesti löydät itseäsi lähimmän, jos olet kiinnostunut kokeilemaan.




Kulmien tuuhentamiseen on monilla merkeillä tarjolla esimerkiksi hoitavia ja ravitsevia öljyjä, joiden kokeilua en tosin ole harrastanut.


Lisäksi tarjolla on kulmakarvaprimereitä, jotka toimivat ihan samalla tavalla kuin ripsiprimerit. Miksipä ei samaan tarkoitukseen voisi kokeilla ihan tavallista ripsiprimeriäkin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!