sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 7. pussukka

Eilinen oli aika pyörryttävän tapahtumarikas, huulikiilto jäi testaamatta kynttiläillallisella ja bisnekset sujuivat joka suunnalla eilen enemmän kuin loistavasti, joten siitä onkin kiva laskeutua sunnuntaipäivään ja joulukalenterin seitsemänteen tarjoomukseen.



Sieltä löytyikin tuplaylläri, kuka spottaa heti ensisilmäyksellä? Minulta oli miltei mennä oli mutta nenu paljasti asian...


Kortissa on Thierry Mugler Angel, mutta siellä olikin Alien for Women. Ehkä myöhemmin jossakin pussissa on toisinpäin? Yllätän itseni, enkä tsekkaa myyntilistauksesta sisältöluetteloa tällä kertaa.

Fragrantica sanoo siitä seuraavaa: Tämän tuoksun ympärillä on mysteerinen aura, joten se todellakin lunastaa nimensä. Tuoksussa on pinnalla valkoista meripihkaa, sen sydämessä puuta ja balsamia, joka puhkeaa kukkaan Intian jasmiinin tuoksussa.

Tuoksu on kieltämättä aika erikoinen... Fragrantica sanookin, että sitä käyttävän naisen on oltava "hiukan noita". En ole yleensä kovinkaan jasmiinin ystävä, mutta tässä se ei tallo yli muitten tuoksun elementtien, joten tykkään. Voisin jopa hankkia tätä ison pullon. Piti kyllä hetken tuoksutella ja miettiä omaa mielipidettään.

Kuka omistaa tämän tuoksun?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!