torstai 11. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 11. päiväKylläpäs päivät menevät niin nopeasti, ettei ajatus oikein pysy perässä. Kuten aiemmista pussukoista, löytyi täältäkin jotakin todella kivaa.....


...eli Elie Saabin L'Eau Couture - tuoksun matkakoko, ei siis mikään pieni näyte! Pitkulaisessa pullossaan se menee kivasti meikkilaukkuun meikkikynien sekaan.Jos omistamani ES:n Le Parfum on ihana, niin kyllä todellakin tämäkin! Fragrantican mukaan siinä on appelsiininkukkaa, vihreää mantelia, ja vaniljaa, joista kaikista pidän kovasti. Tuoksu itsessään on suloisen makea, pehmeä ja elegantti.

Elie Saabista sen verran, että hän on libanonilainen muotisuunnittelija, joka syntyi Beirutissa puukauppiaan viisilapsiseen perheeseen, ja alkoi jo lapsena ommella vaatteita leikaten kaavat sanomalehdistä ja kooten vaatteet vanhoista pitseistä ja äitinsä vanhoista vaatteista mallinukkenaan sisarensa.  Hän onkin yksi harvinaisista, itseoppineista muotisuunnittelijoista, jonka tavaramerkkinä ovat pitsit ja ylelliset kankaat, kuten pitsit, silkki, tafti, sametti ja taidokkaat ja yksityiskohtaiset kirjailut ja kristallit.

ES julkaisi ensimmäisen muotikokoelmansa jo 18-vuotiaana, ja nykyään tämä 50-vuotias   muotisuunnittelija vaatettaa monia kuninkaallisia ja julkkiksia ympäri maailmaa. Hänen pääpaikkansa on edelleen Beirut, mutta hänen vaatteitaan myydään yli 42:ssa eri maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!