maanantai 8. joulukuuta 2014

Boxia pukkaa & alennuskoodi

Nonnih, nyt humpsahti viime viikolla postin mukana Lookfantasticin joulukuun boxi. Nyt en muistanut yhtään tilanneeni sen, vai olikohan joku sitten ostanut lahjaksi, ei ole vielä selvinnyt.



Aloitetaanpa tuolla taka-alalla olevasta kammasta. Olen nähnyt näitä Lontoossa ja itse asiassa tämä Macadamian hiustenselvityskampa on jo pari vuotta ollut ostoslistallani. Se on siitä jännä värkki, että siihen on infusoitu makadamiaöljyä, joka kampaa käyttäessä pikkuhiljaa siitä tarttuu sitten hiuksiin, nyt kun ovat nämä kaikki hiusöljyt niin muodikkaita juttuja. Halvimmalla tuon kamman (ja muita Macadamiatuotteita hiuksille, saa Directcosmeticsista.

Macadamiakampa.

Kamman edessä on musta putkilo, joka on Lord & Berryn kirkas huulikiilto. Tyylikäs musta putkilo valkoisin tekstein, iahn outo merkki minulle, mutta siis huulikiilto, vähän plääh. Ehkä joku saa tämän joululahjaksi.

Kamman edessä keskellä on Bourjois'in Smoky eyes -luomivärisetti. Pahkeinen, sanon minä! Just olen odottanut, että kunnon smoky eye -setti putkahtaisi jostakin boxista, mutta kun ei näkynyt eikä kuulunut, niin ostin sellaisen iHerbistä (e.l.f., siitä tulee juttua myöhemmin)! Ja nyt sitten sellainen tuli! Kivat värit, hopeaa ja luumua. Setissä kaksi luomiväriä, rajausväri ja applikaattori. Ei paha!



Vasemmalla alhaalla on pullollinen Pure Gold -merkkistä kollageeni/hyaluronihappo, vitamiini ja mineraalijuomaa, jonka esittelinkin jo aiemmin blogissani. Postaus on luettavissa täällä.  Olisin jättänyt tämän pullollisen boxista pois, sillä minulla on vielä niitä laatikollinen jäljella.

Sen vieressä on matkatuubillinen Muradin Essential-C Cleanseria. Tämä tuote puhdistaa ympäristön vaurioittaman ihon ja palauttaa sen kosteustasapainon. Se sisältää voimakkaita antioksidantteja (vitamiinit A, C ja E) ja natrium-PCA:ta, joka luontaisesti sitoo nestettä, ja allantoiinia, joka rauhoittaa ja kosteuttaa.

Bourjois'in luomivärien toisella puolella on Elemisin Papaya Enzyme Peeling Gel. Näitä entsymaattisia kuorintoja on nyt alkanut vilistä yhdellä sun toisella sarjalla, ja hyvä niin. Kuorinnassa käytetään papaijan ja ananaksen luonnollisesti kuorivia entsyymejä ja se sisältää ihoa ravitsevaa maitoproteiinia, E-vitamiinia ja merilevää. Sopii erityisesti ikääntyvälle ja herkälle iholle.

Viimeisenä boxissa oli Ole Henriksenin Pure Truth Youth Activating Oil, joka on 100% ruusunmarjansiemenöljyä, joka on täynnä antioksidantteja ja hyviä rasvahappoja. Se on sitrustuoksuista ja imeytyy kevyenä ihoon hyvin. Tässä tietty Henriksenin nimi maksaa, 100% kiulukansiemenöljyä saa takulla halvemmallakin ilman brändiä.

Mitäs tykkäsitte sisällöstä? Tuon kamman ja luomivärien lisäksi jaksoin innostua oikeastaan vain tuosta kuorinnasta. Alkaakohan kaikkien näiden boxien kanssa hääräämiseen jo hiukan turtua?

Lookfantastic.com tarjoaa koko tämän kuun Bourjois'in tuotteet -20% koodilla Bourjois20, ja kun ostaa Muradia £16:lla, saa ilmaisen lahjan niin kauan kuin varastoa riittää.


1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!