sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Shoppailua Body Shopista

Kun tuosta Body Shopin Glazed Apple - jouluspesiaalista, tai niistä tuotteista nyt on kohistu, niin satuinpa pistäytymään minäkin niitä voiteita nuuhkuttelemassa. Olen tällaisten vartalovoiteiden ylin ystävä ja niinpä pakkaus minikokoisia vartalovoiteita päätyi ostoskoriin.

Tämän joulun tuoksut vasemmalta oikealle: Frosted Cranberry, Vanilla Brûlée, Glazed Apple.

Sille en kyllä voi mitään, että nämä TBS:n vartalovoiteiden tuoksut ovat hiukan aina keinotekoisen hajuisia, ainoastaan Pink Grapefruit on mielestäni aidonoloinen ilman mitään sivutuoksuja.
Tulipa sieltä ostettua muutakin; tässä oli mielestäni todella hyvä lahjaidis, Glazed Apple -käsivoide ja sydämenmuotoinen minisaippua. Tämän voi lähettää kuoressa näppärästi joulutoivotuksineen.

Minihajuvedet ovat myös kivoja! Piti kyllä kauan miettiä, montako annan itseni ostaa, koska juuri hankin YSL:n Black Opiumin! Mukaan valikoituivat itämaiset Fijian Water Lotus ja Japanese Cherry Blossom.

Ettei vaan tarvitse hakea vielä pari hajustetta lisäää.... Onko teillä noissa tuoksuissa suosikkeja?

1 kommentti:

  1. YSL:n Black Opiumia pakko tuoksutella. :) Grape on minunkin lemppari Body Shopissa, tuo omena oli aika kivasti ihan omenan tuoksuinen vaikka muuten rakastan kirpeita sitrustuoksuja. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!