perjantai 27. helmikuuta 2015

IIK, kaksoisleuka!

Luin mielenkiinnollan kun joissain lehdissä uutisoitiin jo todella nuorillakin ihmisillä kehittyneen kaksoisleuan, koska he viettävät aikaa katse alaspäin räpläten kännyköitään. Jos suoraan sanotaan, en usko tämän olevan kaksoisleuan ainoan aiheuttajan, vaan ylipaino ja roskaruoka ihan varmastikin keräävät myös rasvakudosta vääriin paikkoihin. Myös ryhti on tärkeä asia.

Kaksoisleuka ei varmaankaan hevillä häviä  - paitsi tietystikin laihduttaessa (siis jos on ylipainoa) tai kirurgin veitsen alla. Netistä kuitenkin löytyi vanhoja ohjeita, joita voi kokeilla.





Olisiko muita vinkkejä tarjolla, sillä kovin nuorena ei varmaankaan kannata ihan plastiikkakirurgin palveluihin turvautua?


3 kommenttia:

  1. Nuo leuan jumppaliikkeet ovat jotenkin huvittavia :D Itsellä paino tuntuu pakkautuvan namaan ja leukaan tavallista yleisemmin. Iän myötä olen joutunut tulemaan sinuiksi omien leukojeni ja poskieni kanssa :D Muistan kun eräs uutisenlukija (mies) teki aikoinaan kovin suuren numeron siitä, että menee plastiikkakirurgille leikkauttamaan kaulahelttansa pois ja sitten meni... ja nyt 15 vuoden kuluttua se "heltta" on edelleen siellä. Ei se katsojaa haittaa, mutta on vain jotenkin huvittavaa ja ehkä vähän pinnallista keskittyä sellaisiin epäolennaisuuksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä juuri, huvittavia! Toisaalta on kuitenkin surullista nähdä jopa teini-ikäisten kamppailevan ylipainon ja kaksoisleukojen kanssa. Vanhemmiten kun maan vetovoima tekee kuitenkin tehtävänsä :)

      Poista
    2. Ja kyllähän laihoillakin ihmisillä voi olla kaksoisleuka. Ei se ole automaattisesti mikään ylipainon merkki, vaan riippuu siitä minkälainen vartalon tyyppi luonnollisesti on. Ei meistä kukaan loppupeleissä voi mitään omalle perimälleen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!