maanantai 16. helmikuuta 2015

Kiirettä pitää

Kylläpä taas on kaikenmaailman kiireitä. Viime viikolla kävin magneettikuvauksissa  pitkään vaivanneen alaselkäkivun takia, ja sain samantien passituksen luustokarttaan,koska lannerangasta löytyi joku hiukan yli 1 cm:n muutos. Tänä aamuna sitten heti keskussairaalan isotooppiyksikköön "laatuaikaa viettämään" ko. tutkimuksessa menee radioaktiivisen aineen kanssa monta tuntia), ja siinä se sitten päivä kohta jo olikin mennyt.

Kaikista hulluinta tässä on se, että vaikka tutkimukseen pääsikin ihan heti magneetin jälkeen, niin tulokset saa vasta liki parin viikon päästä, kun lähettävä lääkäri on tullut lomalta. Kauhean piinaavaa odottaa ja pelätä, josko se syöpä on nyt sitten levinnyt sinne rankaankin.Sitten hiukan kevyempääkin aihetta. Löytyi uusi, vanha ihastus, eli Shiseidon Perfect Refining Foundation. Kosmetologini joskus tätä kehui, eikä suotta. Kasvoilla oleva sävy on 040, Natural Fair Ochre. Peitttävyys on keskinkertaisesta peittävään. Kätkee hyvin ihon virheet ja ennen kaikkea ihohuokoset. Mukava juttu on sekin, ettei tämän voiteen kanssa tarvita paljoa peiteaineita, kunhan tätä tuputtaa hiukan enemmän peitettävien kohtien ylle. Nyt tosin kuvassa nenänpielet hiukan punoittavat, koska olin juuri niistänyt :)

Tässä samaa sävyä kämmenselällä paksumpi kerros, ihan vaan, jotta näkyisi, miten hyvin se levitettynä kasvoilla mukautuu omaan ihonväriin. Nyt siis ei ole levitetty sitä kunnolla käden päälle.

Onko tämä voide kenellekään tuttu ennestään?


4 kommenttia:

 1. Bon courage, aivan kauheaa elää tuon syöpäpelon kanssa. Toivon parasta, voimia!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Dzinni! Pidän peukut ja varpaat pystyssä, että on väärä hälytys.

  OutiS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Välillä huolestuttaa, välillä taas ei jaksaisi ollenkaan ajatella asiaa. Noh, torstaina kuulen lisää.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!