lauantai 21. helmikuuta 2015

Kävipä huonosti...ja sen pelastus

Mikä voi olla enempää raivostuttavaa (meikkejä koskien) tai sotkevampaa, kuin jonkun puuterimaisen aineen leviäminen joka paikkaan. Kakkupuuterin tai luomivärin hajoaminen käsilaukkuun tms. Sotkeehan se tosin kylppärissä tai muuallakin tehokkaasti.

Suuresti rakastamani Liolelen puuteri koki kovia. Haulla löydät postauksen tästä hyvin, hyvin edullisesta kakkupuuterista. Kokeile siis hakusanaa Lioele. Muutamakin postaus tosin löytyy tällä tagilla :)

Onko tuttu näky? Sitäkin ärsyttävämpää, jos kyseessä on joku kallis juttu. Mutta ei hätää, ongelmaan on olemassa jonkinlainen ratkaisukin. Siihen tosin tarvitaan muutama tippa esimerkiksi sairaaloissa desinfiointiin käytettävää alkoholia. Nyt en mitenkään kehoita sairaaloiden työntekijöitä minkäänlaiseen rikokseen, eli rosvoamiseen työnantajalta. Kyse on muutamasta tipasta ja apu voi löytyä jopa käsilaukussasi piileksivästä käsidesistä.




Ensimmäinen asken on saattaa tuho päätökseen, eli jauhaa "päreiksi" koko loppu typerä, rikkoutumaan mennyt tuote. Sen jälkeen voit purkaa kiukkuasi sekoittamalla siihen raivokkaasti muutaman tipan tuota alkoholipitoista ainetta.

Tässä vaiheessa tulee varmaan mieleen montakin etanolin lähdettä. Esimerkiksi tuulilasinpesunestettä en suosittele, koska naisen naama nyt ei vain ole tuulilasi. Alkostakaan tuskin saa ihan kunnon apua, sillä alkoholiprosentin tulee olla suurempi kuin Alkon myymissä tuotteissa. Ks. yst. kuva yllä.

Jos joku kokeilee esimerkiksi venäläistä votkaa tai paikallista pontikkaa hommaan, kuulen mielelläni, miten kävi!




Näin ekakertalaiselle tulos oli kalvonkin takaa kuvattuna suhteellisen siisti. Tällä kokemuksella voisin sanoa, että:

- sotke putsku hyvin hajalle erillisessä pienessä astiassa jonkinlaisella"aseella", kuten esim. ripsivärituubi, jossa tasainen pää :) Pienessä astiassa siksi, että saat nopeasti haihtuvan alkoholin sekoitettua tasaisesti!)
- laita seos hetimiten sinne, minne se kuuluukin, ja tamppaa se sopivan muotoisella tömpällä tasaiseksi (jos pannu on neliskanttinen, kuten minulla, survo seos sinne mielellään samanmuotoisella välineellä ja nopeasti, sillä alkoholi haihtuu alta aikayksikön, kuten sen kuuluukin!)

Muitakin neuvoja ja vinkkejä aihetta koskien otetaan ilolla vastaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!