sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Risteilyllä

Siinä se meni taas viikonloppu. Olin Rotarysäätiön valtakunnallisella risteilyllä ja siellä tuli lobbailun ja asiapitoisen ohjelman lisäksi tavattua uusia ihmisiä ja hiukan yökerhoiltuakin myöhään, mutta hauskaa oli ja tänään on varsin ryytynyt olo. Tuommoinen pippaloiminen käy voimille.

Madonna-covereita yökerhon estradilla.
Olin varustautunut shoppailemaan ja lukenut ostoskatalogin kannesta kanteen ja ajattelin hankkia Donna Karanin kausituoksun, joka ei ollut hinnalla pilattu, 36 euroa.
Tarjolla olisi luettelon mukaan ollut DKNY Dreamsicle, DKNY Fruity Rooty ja DKNY Cool Swirl. Mikä pettymys olikaan, kun niitä ei löytynytkään ja myyjätär totesi yksikantaan, että "eipä niitä ole näkynyt". Miksi ihmeessä niitä sitten katalogissa mainostetaan? Olin hiukan kiukkuinen.

No, Hopeatoffeeta tuli ostettua pussi. Ja kaulakoru, koska korusuunnittelija oli mukana Rotaryitten porukassa myymässä teelmyksiään. Kauniita olivat kaikki, mutta valikoin pitkän käädyn, jossa oli nahkamaiseen nauhaan sidottu violettisia ja lilanvärisiä helmiä. Kivan näköinen kaksi kertaa kaulan ympärillä. Koruista saatu tuotto meni hyväntekeväisyyteen. Tässä vielä suunnittelijan nettisivut. Ostoksia voi tehdä sitäkin kautta. Tässä näköjään ostamani korukin!
Samparin tuotteet olivat muuten -20%, mutta hajuveden puutteen aiheuttama pettymys olikin tehnyt hiukan plääh-olon, joten en jaksanut siitäkään innostua. Tosin merkin tähtituote löytyykin jo käsilaukusta, ja se on Glamour Shot Eyes, joka on kuin tehty tällaiselle valvomisen jälkeiselle aamulle. Makeupalleystakin heltiää hyvä arvosana, eli 4/5 ja minä yhdyn kehujien kuoroon. Ei se peitevoidetta korvaa, mutta siloittaa ja tasoittaa kummasti silmänympärysihoa. Ihan kuin tummat silmänalusetkin vaalenisivat. Suosittelen!


Korjaussarja pippaloaamujen jälkeiseen elämään, ja miksei muutenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!