keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Livbox helmikuu 2015

Nonnih, ja postisetä toi taas ylläriboxin ovelle. Viime aikoina on ollut ihan kivoja boxeja, jotenolin jo varautunut siihen, että pettymyksiäkin voisi tulla  - mutta ei.



Iberolta tuli ystävänpäivänlahjana kiva koru. Lisäksi boxissa oli ruutu.fi:n ruutu+ -kortti kolmeksi kuukaudeksi.



Boxin turhin tuote oli Eucerinin In-shower Body Lotion. Montakohan Nivean vastaavaa lienee menneen vuoden aikana saatu jos jostakin ja ovat vieläkin varastoissa odottamassa korkkaustaan?

Garnierin Fructis Leave-in Serum Densify Lengths Plumper, eli hiuksia tuuheuttava seerumi kuulostaa mielenkiintoiselta. Joskaan minun tukkani ei paljoa tuuhennusta kaipaa, mutta kokeilen mielelläni silti.

Lumenelta tuli Nude Perfection -kevytmeikkivoide, joka nimensä mukaan on hiukan kuin sävyttävä päivävoide. Livboxin porukka on näköjään kurkannut profiiliini (mistä tietty plussaa!), koska neljästä mahdollisesta sävystä boxiin ei ollut laitettu sitä kaikkein vaaleinta, vaan sävy 3, Fresh Apricot (Aamun kajo), joka onkin passeli sävy. Tuote on normaalista rasvaiselle iholle ja sisältää lakansiemenöljyä.

Paesen Kashmir Monoluomiväri oli myös kiva ylläri. Sävykin oli OK. Matta beige.

Kaikista eniten ilahduin kuitenkin Nivean puhdistusvedestä! Näistä tykkään todella paljon! Tämä Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water on herkälle iholle tarkoitettu (jees!) ja sisältää dekspantenolia ja viinirypäleensiemenöljyä ja on parabeeniton ja hajusteeton eikä sisällä väriaineita. Ei tarvitse huuhdella pois iholta. Hyvä!

Boxissa mukana tulleessa tuotekortissa oli myös omatekoisen kosteuttavan kasvonaamion ohje, joka kuuluu seuraavasti:

3 rkl jogurttia
1 rkl hunajaa
2 rkl kypsennettyjä, jäähdytettyjä kaurahiutaleita (aamupuuron jämät siis)

Sekoita tahnaksi ja levitä kasvoille. Anna vaikuttaa n. 15 minuuttia, huuhtele pois ja taputtele iho kuivaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!