sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Lauantain illallinen

Jälkkärin valmistus oli enemmänkin minun heiniäni, ei niinkään muu tarjoilu, mutta hyvää oli!


Alkusalaatitiin oli piilotettu hiukan vuohenjuustoa, aurinkokuivattua tomaattia ja vihreitä oliiveja.

Vitello Tonnato, eli vasikanlihaa tonnikalakastikkeessa on maistuva klassikko, jota en ollut saanut pitkään aikaan. Vasikanlihaa löytyy suomalaisista kaupoista aika harvoin. Linkin takana ohje.

Kuhaa valkoviinikastikkeessa. Lisukkeena paistettuja vihreitä papuja ja uunissa haudutettua porkkanaa.

Jälkkärissä oli itsetehtyä mantelimaitoa, kermavaahtoa ja omatekoista mangosoetta ja passionhedelmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!