tiistai 24. helmikuuta 2015

Tiistain mietteitä

Luustokarttaan lähettänyt fysiatri sitten soitteli eilisaamuna: tarvitaan tarkempi magneettikuvaus. Plääh. Sitä sitten odotellessa....


Kun vastustaa, niin vastustaa sitten oikein kunnolla! Rakkaan Macin näytön vaihto olisi yli 700 euroa. Miltei kivetyin kuoliaaksi kun sen kuulin. Onpa kiskontaa!

C'est la vie! Joskus kaikki on tällaista, mutta toisaalta teen töitäni paremmin kun on kova paine joka suunnalta. Tai siis olen toimeliaampi.

******

Sitten asiasta toiseen; kosteista ilmoista huolimatta olen hoksannut, että iho on rutikuiva. Ekaa kertaa elämässäni päivittäinen rasvaus on välttämätön, muuten raavin sääreni verille. Kaikenlaista on kokeiltu, mutta yksi on ylitse muiden, ja imeytyy ihoon hyvin.Olen varmaan tämän maininnut ennenkin, siis Essexin Hydrogeelivoiteen, mutta välillä on taas pitänyt kulutella kaikenmaailman Bodyshoppien sun muiden vartalovoipurkkeja, jotka nyt vaan eivät ole yhtä hyviä, vaikka paksumpia ja rasvaisempia olisivatkin. Joskus mietin sitäkin, että onko tuoksu voiteessa jotenkin ruvennut myös olemaan se kutinan aihe? En tiedä. Joka tapauksessa se on hajusteeton, parabeeniton ja väriaineeton, mutta sisältää silikoneja, kuitenkin olematta kovaa ja tönkköä pastaa.

 


Vielä parempi juttu on brittien E4, mutta se kun aina painaa niin matkalaukussa (tuon kyllä sitä Suomeen aina kun tulen), Vaikuttavina aineina lauromakrogolia ja ureaa (siis synteettistä).

Mutta nyt lähden tästä labraan verinäytteille. Toisen käpälän leikkaus on loppuviikosta, olin jo päässyt miltei unohtamaan koko asian.


2 kommenttia:

 1. Pitkä huokaus pääsi kun luin tuon fysiatrin kommentin. Toisaalta hyvä, että tutkitaan, mutta odotus vain jatkuu... Toivon yhä, että hälytys on väärä.

  Essexin Hydrogeelivoide on myös kuivaihoisen mieheni suosikkivoide, mutta tänä talvena se ei ole riittänyt viemään kutinaa pois. Niinpä tilasin kokeiluun paljon kehutun La Roche- Posayn Lipikar Baume AP+ -voiteen. Tilasin itselleni samasta sarjasta Lipikar Xerand-käsivoiteen ja se heilahti heti kerralla suosikki käsivoiteeksi, imeytyy heti ja hoitaa kynnet ja ihon kuntoon hetkessä.

  Itseltäni leikattiin oikeasta kädestä rannekanavan oireyhtymä neljä viikkoa sitten. Vasen käsi odottaa vuoroaan. Eikös sinulla ole sama operaatio edessä? Tsemppiä leikkaukseen!

  Terveisin OutiS

  VastaaPoista
 2. Ah, tosiaan Lipikar, ei huono ollenkaan sekään!

  Olin tosiaankin eilen käsileikkauksessa, mutta tämä ei ollut canalis carpi, vaan artroottisen luun pois vasemmasta peukalontyvestä - oikeasta se on jo poistettu. Postausta tulossa erikseen....

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!