lauantai 6. kesäkuuta 2015

Free your mind - Birchbox UK, toukokuu 2015

Tässä boxissa oli aika mielenkiintoinen idea taustalla. Aikuisten värityskirjat ovat maailmalla saaneet jo paljon suosiota ja nyt sai Birchboxin mukana pienen setin värikyniä ja mahdollisuuden suunnitella boxin kanteen oman värimaailmansa. Värittämisestä ja stressistä lisää luettavaa suomeksi täällä ja täällä.

Birchboxit ovat tulleet aina kauniissa laatikoissa, nyt kansi oli tällainen.

Tässä yksi värimalli :)

Ja mitäs sieltä sitten sisältä löytyikään. Ensiksi sattuivat silmiin WAH Londonin press-on -kynnet. Tosin kuvio ja väritys nyt ei ole ihan minua  - mutta ehkäpä kokeilen kuitenkin. Rusketuksen kanssa nämä voivat olla ihan hyvätkin ja ainakin niitä on UK:n akkainlehdissäkin kehuttu.

Suunnittelija Madeline Poole on ainakin tunnettu designeistaan. Tässä oli muuten etukäteen vaihtoehtoina valittavissa nämä kynnet tai kynsien kuviointikynä tai sitten "ihan sama, kumpi", eli rastitin tuon viimeiden ruudun.



Sitten boxista löytyi Parlor by Jeff Chastainin Moisturising Sea Salt Spray. Siis kosteuttava? No öh, pitää kokeilla, vaikka tämän villimmäksi ei tukka taida tulla. Tätä on kyllä myös kehuttu kovin, joten pakkohan sitä sitten on kokeillakin. Suihke sisältää merilevää, manteliuutetta ja se tuoksuu kypsille persikoille, valkoiselle metsälle (?) ja juuri leikatulle ruoholle. Tuotteessa ei ole parabeeneja, sulfaatteja eikä gluteenia (?!) ja se on hellä värjätyille hiuksille.

Siinä sitten vieressä on valkoinen tuubi Caudalien Vinoperfect Radiance Tinted Moisturiser. All-in-1 -tuote, joka on öljytön, suojaa ihoa ja vaalentaa tummia laikkuja. Myöskin kovin kehuttu tuote, joka ilahdutti minua suuresti!



Seuraavaksi paketista kaivautui pussukka Number 4:n Lumiére d'Hiver -hiusnaamiota. Hiuksia vahvistava naamio sisältää soijaproteiinia, sheavoita, jojobaöljyä ja auringonkukansiemenöljyä. Myös kovin kehuttu.

Vieressä on Jelly Pong Pongin Caribbean Sun Bronzing Duo...



...tässä vielä siitä lähikuva. Kivat sävyt ja ihanaa, kun siinä on peilikin! Sisältää arganöljyä ja mangovoita. Vieressä sitten ne puuvarit, jotka on tarkoitettu värittelyyn!

Mitäs tuumitte boxista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!