perjantai 12. kesäkuuta 2015

Viimeisen päälle söpöilyä ja hiukan käsien hoidosta

Livboxissa tuli lappu, jossa l'Occitane lupaa koodilla ilmaisen Verbena-vartalovoidenäytteen ja ilmaiset postikulut tilaukselle. Olen aina tykännyt ko. putiikin tuotteista, ja laitoinkin pienen tilauksen menemään, vaikka en todellakaan tällä hetkellä mitään tarvitse.




Tilauksessa oli vain mitä suloisin pieni kori, jossa oli minituotteita! Lähinnä minua kiinnosti Pivoine Sublime -voide, jossa on paljon glyseriiniä ja mineraalipohjaisia, valoa heijastavia pigmenttejä.



INCI-lista löytyy täältä. Vaikuttaisi toimivalta pintakuivalle, ohuehkolle iholle, joka pakkaa kiiltelemään kaikesta huolimatta ja jossa joskus esiintyy jokunen näpyntapainenkin. Laitoin naamaan ja jees, hyvältä tuntuu! Korissa ollut Pivoine-tuoksukin on aika kiva, ja Fragrantica kertoo siitä näin.

Saman sarjan käsivoide ei ole kovinkaan tuhtia kamaa, mutta imeytyy nopeasti, mikä on toisaalta hyvä esimerkiksi työpäivän keskellä. Tahmatassuna on turha ajatella plaraavansa mitään papereita. Yöksi voi sitten käyttää jotakin paksumpaa, kuten The Body Shopin hamppukäsivoidetta tai jos oikein jytyä tuotetta haluaa, niin Burt's Bees Hand Salve on silloin "se juttu"!



Tuo viimeksimainittu tuoksuu tosin hiukan tervamaiselta, ainakin jos ostat normaalikokoisen purkin, silloin tuoksu tuntuu enemmän. Livboxissa tuli joskus pikkupurkki sitä, eikä tuoksua jotenkin siitä niinkään havainnut, mutta se on todellakin aika voimakas!

Mikä muuten on suosikkikäsivoiteesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!