maanantai 1. kesäkuuta 2015

Ihanan halpaa ja paljon kalliimpaa

Jokin aika sitten kehuin La Prairien meikkipuuteria, jota voi käyttää myös tavallisen puuterin sijasta. Tasapuolisuuden nimissä täytyy nyt mainita Honeybee Gardensin vastaava mineraalimeikkipuuteri, joka ei todellakaan maksa paljoa iHerbissä. La Prairieen verrattuna tämä ei ole yhtä hienojakoista ja peittävää, mutta mielestäni kuitenkin erinomainen tässä hintaluokassa.

Oma sävyni on "Luminous".


Huomatkaa, jos tilaatte, että peruspakkaus on täyttösellainen, eli siinä ei tule mitään muuta kuin pannu puuteria. Casen saa tilattua erikseen, mutta minusta tuo täyttöpakkaus menee käsilaukkuun vipan kanssa ihan hyvin, joten sitä en hankkinut.

Sävyjä löytyy aina kalkkilaivan kapteenista tummempi-ihoiselle, tässä sävykartta. Oma sävyni on tuossa keskivaiheilla, ja ehkä NW25-iholle hiukan vaaleakin, mutta ihan hyvältä näyttää naamassa, käyttipä sitä pohjustukseen tai meikkivoiteen päälle puuterina.

Mitä tulee peittävyyteen, alla on käden leikkausarpi peitetty yhdellä puuterin pyyhkäisyllä. Tämä kyllä kestää kerrostamisenkin, jos haluaa peittävämpää jälkeä.

Ennen....

...ja jälkeen.

Itse puuteri on öljytön, parabeeniton, tuoksuton ja talkiton ja sisältää E-vitamiinia ja ihoa hoitavia kasvisuutteita (mm. kurkku, kamomilla ja aaloe). Pitää myös todella hyvin ihon mattana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!