torstai 18. kesäkuuta 2015

Birchbox, kesäkuu 2015

Nyt alkaa olla kokeilemattomia tuotenäytteitä varastoissa sen verran paljon, että lopetin Birchboxin tilaamisen tältä erää.

Uutena Birchboxin yhteistyökumppanina esittäytyi French Sole, jalkinemerkki, jolla ainakin täällä UK:ssa on hyvä maine varsinkin matalien ballerinojen valmistajana. Sellaisia en  minä juurikaan käytä, mutta niitä kyllä löytyy minunkin vaatekaapistani. Nuo French Solen balllerinat ovat vaan aika hintavia.

Birchboxit ovat aina kauniita, ja tälläkään kerralla looda ei pettänyt. Kaunista kukkakuosia oli luvassa myös pakkauksesta löytyneelle kenkäpussille, jonka uusi yhteistyötaho oli sponssannut. Näitähän ei ole matkustavaisilla koskaan liikaa.




Ja mitäpä sitten boxi piti sisällään? Ensimmäisenä silmät osuivat metallinsävyisiin STYLondonin temporary tattoisiin. Kiva juttu! Mirenesse-merkiltä tulisitten monitoimijumbokynä, jota voi käyttää niin huuliin kuin poskipunana. Sävy on Starlet. Hiukan ehkä turhankin ruskehtava minulle...




Cowshed onkin ennestään tuttu luomumerkki ja siltä tuli ihanantuoksuinen Gorgeous Cow -vartalovoidepullo. Paksua tavaraa,mutta imeytyy ihoon hyvin!

Pidän ylläolevassa kuvassa kahta hiusöljypulloa, meni heti myös kokeiluun. Merkki on Protect & Oil, beauty protector, joka on hiuseliksiiriä, joka suojaa myös UV-säteiltä ja kuumuudelta. Ihana tuoksu tässäkin. Kovasti tästä öljystä on kehuja Makeupalleyssa.

English Laundry on  tuoksumerkki, jota on saanut aiemminkin Birchboxilta. No 7 on alunperin heidän ikoninen miestentuoksunsa, josta on nyt siis myös naisten versio, josta oli boxissa näyte. Tässä siitä lisää. Vaniljaa, puuterisuutta, makeutta, valkoisia kukkia ja mantelia.

Ren on myös tuttu merkki ja paketissa oli merkinbestseller, Instant Firming Beauty Shot. Sisältää paljon hyaluronihappoa, joka siloittaa ihoa.

Eli sellainen boxi tällä erää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!