maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannuksenjälkeistä maanantaita...ja hiuspulman ratkaisu

Kyllä pitää olla tylsä päivä. Juhannusvieras Suomesta saatiin eilen kärrättyä Heathrow'hun, täällä sataa, on kylmää ja minua suoraan sanoen nyppii yksi sun toinen asia. Juhannus meni osin töitä tehdessä, eihän täällä sitä vietetä, vaikka oli meillä perjantaina aamiaiskattaus aiheen mukainen.




Asiasta seitsemänteen. Koska perjantai oli niin kiireinen, tein sitten online-shoppailukierroksen Bootsiin. Jos joku asia UK:ssa on hyvin, on se ainakin se, että mitä tahansa voi tilata netistä ja saada kuljetetuksi ovelle, paitsi, että nyt kävin hakemassa ostokseni paikallisesta myymälästä. Kätevää.

Vanha kihartimeni on ollut kovassa käytössä ja siihen on palanut jo vuosikymmenen hiusmuotoilutuotteet, joten päätin, että on uuden aika. Nykyisin on näköjään jos jonkinlaista härpätintä satavilla, ja päädyin vanhanaikaiseen malliin, Trevor Sorbien 32 mm:n Keratin + Argan - pihteihin. Aiemmassa postauksessani esiintyneen hyvän Macadamiakamman toimivuuden hoksattuani alan suhtautua yhä suopeammin näihin valmisteisiin, joista sanotaan irtoavan hiuksille hyvää tekeviä aineita. Trevor Sorbie on muuten paikallinen hiusguru, ellei joku Lontoota tunne.

Tämä kiharrin siis on suhteellisen paksu ja kuorrutettu keratiinilla ja argan-öljyllä, joka edelleen tuntuu olevan niin muodikasta. Kun katsotte tuota linkkiä, siinä on pari muutenkin hyvää jipoa, jotka ovat ainakin minulle hyödyllisiä: toinen on se, että se kytkee itse virtansa pois tunnin päästä, jos sen sattuisi jättämään päälle. Toinen taas se, että siinä on kätevästi samassa pistokkeessa (pistoke ei liene oikea sana tähän?) myös ns. continental-pistoke, eli ei tarvitse raahata adaptoria mukana koko ajan. Ihanaa....

Siinä on myös ihanan pitkä johto, ja kuumuudensäätö, jolla en tosin varmaan juurikaan tee mitään. Kuitenkin ihana ostos, suosittelen! Paaaljon parempi kuin tavallinen kihartimeni! Jos joku kiinnostui, niin Suomeen näitä toimittaa myös esim. lookfantastic.com

Eilen kävimme Kew Gardensissa, tässä pari kuvaa sieltä, oli parempi ilma kuin tänään.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!