torstai 20. kesäkuuta 2024

Biosilk Volumising Therapy Root Lift

Kuten edellisessä postauksessani mainitsin, kokonainen tuubillinen tuota K18 hoitoainetta hiukan lätsäytti hiukseni, joten kunnon juurikohotus oli paikallaan. Olen aiemmin käyttänyt monta pulloa Eleven Australian tyvikohotussuihketta (postaus täällä), mutta sitä ei saa ihan joka paikasta täällä, joten päätin kokeilla jotakin muuta sen sijaan.

Ainoat kriteerit tuotteelle olivat, että se on suihkeena, hinta suhteellisen edullinen, että se toimii ja milteipä tärkeimpänä pidän sitä, että sitä voi käyttää kuiviin hiuksiin. Muotovaahdoilla saa kyllä pöyheän kampauksen, mutta en millään jaksa ruveta föönaushommiin, joka sitä paitsi rasittaa hiusta.

Biosilkin tuotteista olen ylipäätään pitänyt, varsinkin brändin hiuksiin jätettävä latvojen siloittaja on hyvä ja sitä olen käyttänyt pullotolkulla.

Tämä Biosilkin spray on pakattu pulloon, jossa ei ole käytetty ponneaineita, eli pumppuat itse aineen ulos.  Konsistenssi on emulsiomaista, hoitavaa, ja siinä on mm. nimensä mukaisesti hydrolysoitua silkkiä, glyseriiniä, pantenolia ja hydrolysoitua riisiproteiinia.

Suihke on tarkoitettu pitkille hiuksille ja se antaa kevyen pidon. Tämä tarkoittaa sitä, ettei se jätä hiuksia yhtä karkean tuntuisiksi kuin tuo Eleven Australian spray, joka toki onkin enemmän struktuuria antava. Tämä pito on tyvihiuksille ihan riittävää mielestäni.

Suihketta voi käyttää sekä kosteisiin, että kuiviin hiuksiin, ja se sopii etenkin hienolle hiuslaadulle (mitä minun hiukseni eivät ole). 

Plussaa, suihke antaa kiiltoa ja se sisältää myös UV-suojan.

Tämän päivän hintoja kun katselee, esim. Notinosta tämä 207 ml:n pullo irtoaa alle 7,50 euron (ehkä edullisin ostopaikka?). Omani ostin Parfumdreansista. Myyntipaikkoja on toki paljon muitakin.

2 kommenttia:

  1. täytyypä pitää tämä mielessä. Hiukset ovat tosin enimmäkseen kiinni näin kesällä, kun tuntuvat liian kuumilta niskassa. Oli kyllä oikein sopiva hinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä tosiaan tuohon hintaan mikään pöllömpi ostos ollut, eikä tästä tule hiukset likaisen oloisiksi, kuten yleensä muotoilutuotteista tulee.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!