tiistai 15. marraskuuta 2011

Puolukoita/karpaloita kuumalla kinuskikastikkeella (low carb)

Nyt ei ole enaa mitaan syyta valttaa syomasta jaisia puolukoita tai karpaloita kuuman kinuskikastikkeen kera!

Voi mika suosikki....!!

Marjat itsessaan voi lappoa kuppiin sinallaan ja todellakin suoraan pakastimesta. Kinuskikastikkeen saa iHerbista (kuvassa vierella vaahtokarkkikastiketta, jota voi kayttaa ihan samalla tavalla esim. happamien ja jaisten herukoiden kanssa).

iHerbista namakin. Makeutettu sokerista tehdylla sukraloosilla (Splenda), joka ei imeydy suolistoon.
Ei nyt ihan ollenkaan luomua, mutta jos happamat marjat muuten eivat maistu, niin pari ruokalusillista naita (0 kcal, 0 hh). Natriumia kuitenkin on jonkin verran, joten jos on verenpainetta jne. kannattaa kayttaa kohtuullisesti.

Hedelmista jne. tosin saa vastapainoksi myos kaliumia, mutta kuten sanoin, kohtuus kaikessa.

Mutta jaiset karpalot ja puolukat kuumalla kinuskilla ovat aivan huippuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!