tiistai 7. helmikuuta 2012

Kosteusvoiteista

Ostin sen kummemmin arvioimatta Nivean Aqua Sensations - voiteen. Ei toimi kovin hyvin, silla silti ihoa alkaa kiristaa kayton jalkeen, eika se oikein kunnolla imeydy vaan jaa tahmeaksi. Sekaiholle se on kylla tarkoitettu, mutta...

Miksi liki kaikki voiteet alkavat kiillella ja tuntuvat tahmeilta?

Aikamoiselta litannialta tuo Nivean INCI-lista vaikuttaa, ja sita paitsi se sisaltaa linaloolia, joille moni on allerginen. Kaytan tuon nyt loppuun, ainakin se menee oisin skvalaanin kanssa, mutta en kylla sen paalle meikkia laittaisi. Siina mielessa vielakin nuo Dermalogican Clean Start -tuotteet ovat parempia.

Siihen savytettyyn paivavoiteeseen kun laittaa himpun verran Diorin ihohuokosia pienentavaa maikkipuuteria, jos on tarvis.

Ajattelin kuitenkin aina kuin mahdollista kokeilla joitain uusiakin juttuja, joskin nuo Dermalogicat ovat olleet toistaiseksi parhaimpia, vaikkakin niissa on parabeeneja.

Kiiltelevaan naamaan saa muuten myos puuteripaperia esim. iHerbista. Mahtuvat pieneenkin kasilaukkuun, ja toimivat enemmankin imupaperin tavoin, kuin puuterin asemesta.

Yksi hyva vinkki matkustaessa kaunistaa kiiltelevaa naamaa, on menna lentokoneen vessaan ja ottaa yksi vessanpytyn rengassuojus, siis sellainen silkkipaperinen, ja painella silla ihoa. Toimii muuten hyvin! Jos oikein muistan, tama vinkki on peraisin joltain amerikkalaiselta elokuvatahdelta.

Jos kasaa vain puuteria naamaansa, nayttaa se ainakin kirkkaalla valolla aika kamalalta. Sitapaitsi varsinkin lampimalla ilmalla hikoillessa se saattaa paakkuuntua juonteisiin.

Yritan siis ainakin tuollaisissa olosuhteissa parjata silla "imupaperilla".

Noista aiemmin esittelemistani ihohuokosia pienentavista voiteista se Borghesen voide on supertahmeaa, ja taas CK paras meikin alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!