keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Ripsien kasvatusta (edelleen)

Noniin. Se taas niista ripsienpidennyksista, jotka annoin lahtea itsekseen pois. Kestivat noin kuukauden, kunhan oli tarkka, eika kastellut niita tai laittanut niihin mitaan voidetta. Kasvojen puhdistus siis piti tehda todella tarkkaan.

En kuitenkaan enaa samalle ripsien laittajalle mene, silla kuten "oma" kosmetologini huomautti, niissa oli kaytetty valkoista liimaa, joka nakyi hiukan. Lisaksi, kuten aiemmin jo kirjoitin, ne olisi pitanyt laittaa ripsi kerrallaan, mutta sita ei tapahtunut. Pidennyksen kanssa irtosi selkeasti enemman kuin yksi ripsi.

Nyt olisi sitten kokeilussa tallainen tuote:

Prolash+, oli City Dealin tarjouksessa. Hassua vaan, ettei myyjan yhteystietoja ole (muuta kuin Barato Ab, ja Hongkongilainen osoite).
Noh, nyt katsotaan, tippuvatko loputkin ripset, vai miten kay.

3 kommenttia:

 1. No miten on toiminut:b?

  VastaaPoista
 2. No jos niiden pidennysten jalkeisiin nysiin vertaa, niin ovat kylla kasvaneet. Mitenkaan mustemmilta ne eivat nayta. Menen tassa parin viikon sisalla tutulle kosmetologille, joten sielta saanen objektiivisen arvion.

  VastaaPoista
 3. Nyt olen käyttänyt (jälleen kerran) ripsienpidennyksen jälkeen noita seerumeita säännöllisesti, ja todellakin - ripset ovat tihentyneet! Kestää varmaan vielä hiukan aikaa että ne pitenevät, mutta todellakin nuo aineet toimivat.

  Kannattaa kuitenkin tilata niitä suoraan eBaysta:

  http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=eyelash+growth

  Ainakin tuolla DHC:n ripsiseerumia sai CityDealista (Groupon) huomattavasti kalliimmalla hinnalla, kun taas se eBayssa näyttää olevan hiukan yli 3 euroa per tuubi ja ilmainen postitus.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!