maanantai 27. helmikuuta 2012

Ahvenfileita sieni-sipulikastikkeella ja mange-tout -herneita

Olen ihan addiktoitunut herkkusieniin nykyaan, ja sen kylla huomaa taalla blogissakin. Tassa vaihteeksi taman paivan illallinen, otsikon mukaan. Paneroin (ilman munaa) fileet kevyesti valkopapujauhoissa (jota jo esittelin taalla aiemmassa postauksessani). Jauhojen sekaan laitoin hiukan valkopippuria ja merisuolaa.

Sokeriherneista tuli juuri sopivan napsahtavan al denteja. Kuten olen aiemmin sanonut, vihreat vihannekset kannattaa (jos suinkin mahdollista) huuhtaista hoyrysta/levylta pois otettua kylmalla vedella. Nain vari sailyy parhaiten. Ennen lautaselle laittoa ne kannattaa viela "kiillottaa" voilla (siis nopea pyoraytys pannun pohjalla voisulassa).



Sokeriherneitten valmistus vesitilkassa. Hoyryttaminen ehka sailyttaisi ravintoaineet paremmin.


Ai niin  - jalkiruoka oli vahalla unohtua.

Kermarahkaa ja low carb - appelsiinimarmeladia (iHerbista saa). Olipas hyvaa!
Appelsiini-kermarahkaa ja tummaa suklaata.

Naita vaan sekaisin ja siihen vaikka hiukan tummaa suklaata.

Jalkiruoan jalkeen nautiskeltiin Dominikaanisesta  tasavallasta tuotua kahvia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!